benim kiz kardesim oldugundan sadece kiz olup erkek kardesi olan suslulere soruyorum?

21 yasindayiz. arkadasimin 18 yasinda erkek kardesi var. beraber yazliklarina gidip tatil yapiyorlar. ya da aileleri kardesce tatil yapsinlar diye cesmede vs 1 haftalik tatil ayarliyor. benim cevremde simdiye kadar ne kadar kiz-erkek kardes varsa hepsi cok kotu anlasiyordu. hepsi abisinden korkuyordu ya da kucuk erkek kardesleri asiri ergen gicik tipler oluyordu istisnasiz. bu arkadasimla yeni tanistim ve benim ablam da kiz kardesim de olmasina ragmen beraber tatil yapabilecegimiz bir yakinligimiz olmadi cok imrendim ama bir yandan da ortak ne buluyorlar cok merak ediyorum soramiyorum tabi arkadasima 18 yasindaki ergen erkekle nasil iyi vakit gecirebiliyorsun diye. kendime uzuldum de acikcasi cunku kiz kardesimle de ablamla da aramda yas farki olmamasina ragmen birbirimizi bogazlamadan 1 hafta gecirebilecegimizi zannetmiyorum. erkek kardesi olan susluler sizin de araniz iyi mi kardesinizle

1. Okurken nostalji yasadim. Erkek kardesim benden 3 yas kucuk. Biz de ilk defa ben 21 o 18 yasindayken birlikte tatile gitmistik. Her zaman cok iyi anlasan iki kardes olduk biraz da erkek kardesim sayesinde. Genel olarak herkesle arasi iyi olan arkadas cevresi de genis, eglenceli ve ayni zamanda bir dert anlatsan sir cikmayacak guvenilir birisidir. Tatil beklentilerimiz de ayni. Ikimiz de benzer seylerden hoslandigimiz icin hala zaman zaman birlikte gideriz bir yerlere.

10 haziran 2023 06:38

2. Erkek kardeşim benden baya bir yaş farkıyla küçük ben işe ilk başladığım sene götürmüştüm tatile onu ve eğlenmiştik

10 haziran 2023 07:20

3. Erkek kardeşim benden iki yaş küçük. Her zaman birbirimizin dert ortağı ve yol arkadaşı olduk. Asi ergenlik hallerimiz olduysa da aynı dönemlerde olduğu için hareketleri gözüme batmadı. Oyunlar oynarız, dertlerimizden bahsederiz, bir şeyler izleriz. Birlikte her şeyi yapıp her yere gidebiliriz.

10 haziran 2023 08:08

4. Ss bence cinsiyetten bağımsız bu durum. Benim de 2,5 yaş küçük erkek kardeşim var, bazen en çok biz anlarız birbirimizi bazen birbirimizin boğazına yapışacak seviyeye geliriz. Beraber tatil özellikle planlamayız ama birbirimizde kalır, sevgililerimizle ortak planlar yaparız. 21 yaşındayken de ergen olduğunu düşünmezdim kardeşimin bu biraz  tuhaf geldi. Ben 20li yaşlardayken yakın bir arkadaşım vardı ve kız kardeşiyle aralarındaki yakınlığa özenmiştim ben de sizin tersinize. Aileler de oldukça etkili kardeşlerin ilişkilerinde aslında

10 haziran 2023 09:30

5. 21 yaşındaki biri de ergendir zaten normal yani anlasmaları.

10 haziran 2023 10:31

6. Hem kız hem de erkek kardeşim var. Erkek kardeşim bi yaş, kızlardan biri 3 diğeri 7 yaş küçük hepsiyle de ayrı ayrı ya da ortak tatile etkinliğe gideriz. Hatta az önce plan yaptık yarın günübirlik yakın mesafe bir yere gideceğiz. Çatışmalar yok mu tabii ki oluyor ama hiçbir zaman da sizin dediğiniz kadar bir uzaklığımız olmadı

10 haziran 2023 10:46

7. Erkek kardeşim yok ama bir ablam bir de kız kardeşim var. Ablamla asla anlaşamıyoruz ve tatile falan çıkmayız, birlikte plan yapmayız. Kardeşimle çok iyi anlaşıyoruz. Birlikte çok plan yapıyoruz. Ablamla oturup iki çift laf edemeyiz. Edecek olduk mu mutlaka kavga ediyoruz. Kardeşimle saatlerce sohbet ederiz, dertleşiriz. Cinsiyet dışında bence kardeşlerin anlaşmasında kişilik de önemli. Tabii erkek çocuklarını değerli gören ataerkil ailelerde durum daha farklı olabilir.

10 haziran 2023 10:48

8. benden iki yaş küçük erkek kardeşim var. lisede birbirimizi boğazladığımız dönem hariç biz de hep çok iyi anlaştık kendisi için yapamayacağım şey yok istese çıkartır böbreğimi veririm. iyi anlaşmamızın sebebinin cinsiyet olduğunu düşünmüyorum yalnız iki kız kardeş kuzenlerim var onlar da bizim gibi birbirleri için kurşun atar kurşun yerler. arada ufak tefek sorunlar tabii ki oluyor ama genel olarak birbirimizin etrafında ve hayatında olduğumuz için mutluyuz diyebilirim

10 haziran 2023 13:57

9. Erkek kardeşimden on yaş büyüğüm. Zaman zaman ters düşsek de büyüdükce en yakın dostu haline geldik birbirimizin. Özel hayatimiz, diğer sorunlarımız birbirimizle paylaşırız. Kardeşim uyumlu ve kadınlara saygılı bir genç. Yakın arkadaşlarım sevgilisinden ayrıldıginda bile onlara dahi içki sofrası kurup dertleşir.tatil beldesinde yaşıyoruz tatile çıkmadık hiç başbaşa ama olabilir yani

10 haziran 2023 16:31