beren saat sorusunu görünce aklıma geldi?

sizce berene ne oldu da o depresif havadan çıktı kenan’a kör kütük aşık moduna geçti? yani nasıl bişey oldu da acaba ilişki 180 derece döndü. nasıl toparladıklarını çok merak ediyorum. boşanacaklarına garanti gözüyle bakılan bir çift nasıl çok aşık çifte dönüştü acaba

1. hiçbir zaman kenana aşık değildi bu saatten sonra da aralarında aşk meşk olacağına asla inanmam. Sadece mış gibi yapıp öyle görünüyorlar.

3 haziran 2024 12:10

2. Beren biraz mistik bir kadin bence ve iliskileri de onun yukledigi anlama gore devam ediyor gibi. Yani beren eger derinlerde kenan'in onu aldatmasina bir kilif bulduysa bunu unutup yoluna devam edebilir ama ola ki yukledigi anlamda bir sasma olursa o zaman da kenan falan dinlemez birakir gibi sanki. Beren istedigi surece asik kalip evlilliklerini devam ettirecek bence.

3 haziran 2024 12:14

3. ben de beren saat'in kenan doğulu'ya aşık olduğunu düşünmüyorum, zaten aşık bir çift duygusu da geçmiyor insana onlara bakınca. ya ben gerçi herhangi bir kadının kenan doğulu'ya aşık olabileceğini sanmıyorum, çünkü hoş bir insan hissi bırakmıyor bende, bir yerlerinde mutlaka aksayan, iyi olmayan bir şey varmış gibi geliyor

3 haziran 2024 12:15

4. Ya aşık değilse niye evlendi bu kadın kariyerinin zirvesindeydi o dönemler ve evlilikten sonra da düşüşe geçti. Piyasada elle tutulur ünlü yoktu o dönem acayip parlıyordu. Kadın senelerdir evde . Kıvançla olan film de yani çekmese daha iyiydi. Şimdi piyasaya dönse dr köşe başları tutuldu resmen. Adını sanını bilmediğimiz bi sürü oyunculuğu da iyi olan kız türedi. Yine beren bir marka tabi ama tutunması için epey ciddi oyunculuk eğitimi falan alması lazım. Aralarında ne geçtiğini gerçekten merak ettiğim bi çift

3 haziran 2024 12:26

5. Esrar kafasından kokain kafasına geçtiği için

3 haziran 2024 12:40

6. soru sahibi anonim 2, beren saat için mistik bi kadın demiş ya, kibar kadın tabii direkt aklıyla pek arası yok diyememiş :)

niye evlendinin cevabı olarak ben de o cevap gibi düşünüyorum, sadece kimisi mistik, spiritüel falan demeyi tercih eder kimisi de aklıyla pek arası yok demeyi :)

3 haziran 2024 12:43

7. beren'de kenan'ı aldattı tabii ikisi anlaşmalı açık ilişki falan yaşamadılarsa. bir dj ile beraber olmuştu. ben rahat ve serbest takıldıklarını düşünüyorum. Hayatında sadece kenan yok başka erkekler de oluyordur.

3 haziran 2024 13:31

8. Beren gündem olmayı en son sallayacak ünlü bu arada. Asla gündem olmak için ilişkiye devam etmiyordur. Hayatı kendi yüklediği anlamlara göre yaşadığına katılıyorum. Muhtemelen ilişkilerinin değişip evrim geçirdiğine ve şu anda çok daha farklı bir evlilik yaşadıklarına falan inandı ve geçmişi sineye çekti. Kenan doğulu da belli ki ağzı laf yapan bir adam, yosun mükemmel bir şarkı. Berenin kalbini geri kazanmayı başardı diye düşünüyorum

3 haziran 2024 23:32

9. Beren en popüler döneminde evlenmemiş miydi? Üstelik o dönem evlenebileceği bir sürü adam vardı çok gençti çok güzeldi popülerdi. İstemese sevmese niye evlensin siz kadını ne sanıyorsunuz? En kötü zengin bir iş adamı da bulurdu

Yani kafası yazdıkları tartışılır da şu kadına tiktokta ünlü olmaya çalışan inf muamelesi de yapmayalım

3 haziran 2024 23:55

10. Beren tam bir balık burcu... Gözleri bile mahmur mahmur bakıyor; "delirmeme 5 dk var" gibi duruyor.

4 haziran 2024 00:25