bi-curious mi oluyorum ben simdi nedir bu durum?

yaziya bile dokmek garip geliyor su anda ancak birkac aydir kendimde farkettigim bir durum var ve benim gibi hisseden suslulerle dertlesmek istedim.  27 yaşındayim ve hep erkeklerden hoslandim cinsel olarakta erkekleri cekici bulurum. ancak guzel kadin gorunce de baya hosuma gider ozellikle yuz guzelligi. son zamanlarda benle flortoz davranan kadinlar oldugunda bunun hosuma gittigini farkettim. guzel kadinlarla konusurken yakisikli bir erkekle konusmaktan cok daha fazla cekiniyorum ve utaniyorum. cinsel bir hissiyat oldugunu sanmiyorum ama emin de degilim. sadece kadinlarla vakit gecirmek sohbet etmek cok daha keyifli gelmeye basladi. ozellikle erkeklerden hafif sogur duruma da geldigimi soylemeliyim. hepsi ayni gelmeye basladi. ya tipsizler ya simariklar ya duygusal acidan gelişimlerini tamamlamamislar. yani bir de kadinlara bakiyorum yasitim neredeyse hepsi guzel bakimli basarili kulturlu vs. erkeklerden hoslandigimi biliyorum ama kadinlar cok daha mantikli geliyor.  sizce bu yasadigim durum beni biseksuel veya bi-curious yapar mi? ya da erkeklerden tiksinme halim beni kadinlara mi yakinlastirdi? yorumlarinizi bekliyorum lutfen

1. Ay suslu iyiki cevap yazdin kimse de takmamis tek deli ben miyim gibi hissettim. Yazdiginiz sey mantikli. Yas ilerledikce bu farkindaliga varma hissini anliyorum. Ben dogrusu dating appte biraz bakiniyorum su anda sadece ama kimseyle gorusmeye cesaretim olmaz. Sadece konusmak bile guzel su asamada benim icin. Denemek lazim belki de ama cinsellik veya opusme falan cok korkutucu geliyor bana. Sadece duygusal bag kurma kismi asiri mantikli geliyor

23 ağustos 2021 20:54

2. Bunun birden fazla cevabı olabilir. Dediğiniz gibi olabilir ya da bir geçiş döneminde olabilirsiniz.

Mesela lezbiyenliğe giden yolun başında olabilirsiniz ya da biseksüelliğe.

Ya da dönemsel olarak kafanız karışık bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Hani şu ecnebilerin üniversitede "bir kez deneyeyim lan" dediği bir süreçte de olabilirsiniz.

Bence akışına bırakın ve şimdiden isim koymaya ya da kendinizi engellemeye çalışmayın yolu bulacak bir şekilde. Daha konuşmak için erken gibi

23 ağustos 2021 21:05

3. Bence kadınlardan hoşlansan emin olurdun. Birçok gey ve lezbiyen çocuk yaşlardan itibaren kendi cinsinden hoşlanıyor. Bu tür şeyler seçim değil. Erkeklerden bıktığımız için öyle hissediyoruz bence

23 ağustos 2021 21:10

4. Anonim 4 bir yanim senin gibi dusunuyor erkeklerden biktigimdan kendimi zorluyorum galiba gibi. Ama bir yandan da yeni bir ortama giriyorum erkek kadin yas grubumun oldugu ve bu ortamda erkeklerle degil kadinlarla sosyallesmek onlari tanimak cok daha cazip geliyor. Erkekler hep ayni resmen o kadar sıkıcı ki.

@1 suslu lezbiyen filmi hic cazip gelmiyor dogrusu hatta rahatsiz edici bir nevi. Sadece opusme kismi bana seksi geliyor. Bunlari dusununce biseksuel dahi olmadigimi biliyorum. Ben dolgun hatli degil erkeksi de degil kendime benzer sekilde ince zarif yapili kadinlari hos buluyorum. Sanirim cinsellikte birazcik kafam karisik. Yukarida bir suslumuz de dedi akisa birak diye oyle yapiyorum

23 ağustos 2021 21:35