bipolar sevgili 30 karakterrr?

susluler merhabalar. daha once bipolar biriyle iliski yasayaniniz oldu mu? surec nasildi? nasil ayrildiniz? cok ozel olmayacaksa neler yasadiniz anlatabilir misiniz azicik? boyle bir sey geldi basima ve asiri tecrubesizim bu konuda

1. bipolar arkadaşım vardı, hastalığı dışındaki bir sebepten dolayı yollarımızı ayırdık. (gizlinot: sevgilimle fazla samimi olmaya başlamıştı)

aylarca geçmeyen depresyon, durduk yere daralma, kötü enerji gibi gibi olumsuz şeyler var.

bazı dönemlerde de inanılmaz enerjik bir halde oluyordu. çok uç yaşıyordu her şeyi ama o depresyon zamanları çok sıkıntılı gerçekten, kendimi de çevremdeki herkesi de öldürmek istiyorum diyordu. çok zor ciddi anlamda, kendisine zaten zor bir durum ama dışarıdaki, çevresindeki insanlar için de oldukça sıkıntılı.

6 ekim 2019 22:49

2. süreç zordu, ayrılırken olaylar fenalaştı iyice. sonunda daha kötü şeyler de oldu ama içinizi şişirmeyeyim. dikkatli olun demeye geldim

6 ekim 2019 22:58

3. yani öncelikle şunu bilin ki tüm bipolarlar bir değil. yani ben acayip kötü bir tecrübe yaşadım ama sizinki de öyle olacak diye düşünmemek gerek. çok manipülatif bir insandı beni defalarca aldatmış ve ben ayrılmaya çalışınca tehditlere başlamıştı. 5-6 ay şantaj yaptı resmen. sonuç olarak intihar etti. baya yıpratıcı kötü bir süreçti inşallah sizin için sıkıntı çıkmaz

6 ekim 2019 23:02

4. @anonim 4 öldü mü?

6 ekim 2019 23:13

5. hiç kfabızı yormabıza gerek kalmayacak, siz ayrılmasanız da o sizden ayrılacak zaten.

detaylara girmeyeceğim, bu ilişki pek iyi bir fikir değil.

ilişkinin başındaysanız yol yakınken ayrılmanız her iki tarafın da faydasına olacaktır.

6 ekim 2019 23:41

6. Ah suslum gel bana istedigini sor. Benim sevgilim bipolar. İsin korkuncu bunu benden sakladi yaklasik 9 ay boyunca. Ben kafayi yiyordum bu cocuk niye boyle bana aci cektiriyor niye boyle sinirleniyor sebepsizce niye depresif bisi yokken diye. Kendimi sucluyodum hic aklimin ucundan gecmiyodu bile bipolar diye bir sey. Hayatimda bipolar tanidigim olmamisti. Sonra bir gun tesadufen birine anlatirken bu cocuk bipolar dedi ve sevgilime sordum boylece itiraf etmek zorunda kalmisti.

Kotu zamanlarında gercekten depresif herkesten ve kendinden nefret eder halde oluyor. Bu sureclerde surekli ayrildik baristik. Simdi toparladi ruhsal durumunu dizginledi. Aylardir cok sukur ki bu ruh halinde degil. Arada sacmasapan bir seyden kavga cikarttigi oluyor ama cabuk sakinlesebiliyor artik. Su anda cekilmez halde degil. Ancak gercekten bipolar zor bi hastalık. Tedavisi de yok diye biliyorum yukaridaki bi suslu gecti dese de.

7 ekim 2019 04:53

7. son flörtüm bipolardı. Tanıştığımızda hayatı seven zamanlarındaydık:d aşırı ilgili ve düşünceliydi, her şey çok iyi gidiyordu (gizlinot: Ben öyle sanıyordum ya da) sonra bir günde o ruh hali gitti depresifleşti ve her şeyi bitirdi. Gerçekten zor bir durum. Ben ilk başta da biliyordum üzüleceğimi ama mantığımla hareket edemediğim ve bağlandığım için sonunda üzülen ben oldum. Pişman değilim yaşadıklarımdan ama biri sorsa bana asla böyle bir şeyle uğraşma,, keyfine bak derdim.

7 ekim 2019 12:46

8. Ano11cim o detaylı yazdigin soru linkini atabilir misin benim icin onemli de okumak isterim. Halihazirdaki sevgilimde bipolar ve bahsettigim gibi hastaligini bile benden saklamisti bu konularda daha fazla bilgi edinebilmek isterim

7 ekim 2019 16:37

9. Suslu diger soruya yazdiklarini kanim donarak okudum. Oncelikle gecmis olsun. Ben yazdiklarinizi okuyunca sevgilimle dunyaya cocuk getirmek ister miyim konusunu istemsizce dusundum yasadiklarinizin minicik bir kismini okuyunca. Anne-babayi secemiyorsun ama sevgilini secebiliyorsun.

Manipule etme konusunu ben de yasadim. Kendimi oldurucem falan seyleri tamamen manipule  oldugunu hissediyorum. Bu manipulasyonlari aylar once bana seni terk edicem seklinde yaptigi da olurdu. Yazmissiniz ya karakteriyle hastaligi karistirmayin iste bunu anlayabilmek icin hastaligi iyice anlamak istiyorum. Hangisi ne anlamiyorum henuz.

Para harcama konusunu sok olarak okudum. Mesela ben bunu karakter saniyodum. Parasi yok ancak eline ufacik para gecsin gidip en pahali markanin bi seyini alir. Kendi parasi beni ilgilendirmez derim ama hep garipserdim. Bu hastaligin mi etkisi anon11 anneniz icin oyle demissiniz cunku? Bir de inanilmaz bir savurganlik var umrunda olmaz.

Uyku konusunu okumam da iyi oldu. Bana hep duzgun uyuma saatleri konusunda ricadw bulunur. Bak uyumam lazim derdi ve sabah erkenden beni zorla kaldirmaya calisirdi buna anlam vermezdim. Demek sagligi icin onemli. Sabah bi sekilde gec kalkarsak bana sabahi zehir eder kavgaalr cikartir.

Bir donem cok kotuydu o donem de strese gidecek bisi yasamisti. Simdi normal ancak hep korku icindeyim yine o donemlere donersek diye.  Cok seviyorum ama bi yandan da bu sevgi nereye kadar gidebilir korkusunu yasiyorum.

8 ekim 2019 02:04

10. böyle biriyle ilişki yaşamadım da süslü hiç mi derdiniz sıkıntınız yok da dert arıyorsunuz başınıza? yani hayatınızda olan birinin hastalığı çekilir de hayatınızda olmayan bir hastayı da illa hayatınıza çekmeye çalışmanızı da anlamıyorum. sonuçta bu hastalıklar öyle yazıldığı gibi kolay, google’daki ezbere sıralanmış hastalık belirtileri kadar sıradan değil; herkeste farklı gelişiyor ve bizzat görmeden, tanımadan yaşamadan ondan bundan duyduğuna göre ben yaparım ederim deyip de başına dert alınmaz ki. ben mesela okb hastası birini tanıdım i̇nan tüm tahammül sınırlarımı o kişide tükettim. artık en ufak soruna tahammül edemez hale geldim. okb basit bir hastalıkmış gibi geldi kulağıma, temizlik takıntılı kişi ne kadar zorlayıcı olabilir ki dedim ama olay sadece temizlik takıntısıyla bitmiyormuş onu gördüm. o kadar uç takıntıları vardı ki ve sürekli tekrar tekrar yapması gereken garip hareketleri, i̇nan tüm sinirlerim yıpranmıştı. yani süslücüm sana önerim hiç başına dert alma derim.

8 ekim 2019 05:03