bir çocuktan hoşlanıyorum instagram hesabını açmış bugün?

takip etmek istemiyorum. ilk adım atan kız dezavantajlı bunun farkındayım. hikayesine baksam attığında mesela. o nasıl bir hamle olur sizce? nolur linçlemeyin ya. cocuk çok kısa boylu benden 4 yaş küçük yakışıklı da değil ama havalı kendine güveni fazla belli. çok güzel kokuyordu konuşması falan etkiledi beni.yemekhanede falan karşılaşıyoruz bir kez iş işe ilgili konuştuk.

1. Ss genellemeleri sevmem ama böyle özgüvenli görünen kısa boylu erkekler baya kompleksli insanlar çıkıyorlar. Hele sizin kendisi ile ilgilendiğini öğrense sanırsınız karşınızda brad pitt var öyle bir havaya girer. Siz de manipülasyona açık bir insansanız zamanla kendinizden üstün biri sanmanıza neden olabilir

17 ocak 17:02

2. a1 +1 ben de genellemeleri sevmem ama kısa boyluysa bunu kapatmak için ekstra özgüvenli ve şeytan tüyü varmış gibi davranıyorlar. böyle ağzı laf yapıyor etkileyici oluyor. ama aslında derinde bir yerde kompleksleri var. benim de bir deneyimim oldu kendini öyle üst görüyordu ki. sürekli şöyle 5-10 cm daha uzun olsam önüm alınmazdı falan diyordu sanki geri kalan her şey tammış gibi :d ama her fırsatta da benimle aynı boyda olduğunu söylüyordu ve ben ondan uzundum gayet dfhd çok uzun boylular da içedönük çekingen oluyor genelde. bir şekilde dengeliyoruz sanırım

17 ocak 17:12

3. doğru mu anlıyorum ya. sen takip etmek çok hevesli gösterir diyorsun ama takip etmediğin hesabı stalklayıp storysini açmak sana göre daha cool öyle mi?

17 ocak 17:26

4. a3 hani önerilerde çıkmış da sanki bakmışım falan gibi sonuçta stalkladığımı kanıtlayamaz ki :(

17 ocak 17:35

5. Nooo takip etsen daha iyi. Takip etmeden Storylerine bakıp geçmek daha utanç verici bence süslü

17 ocak 18:16

6. Hahaha süslüm diğer seçenek korkunç. Bu arada benim de iş yerinden hoşlandığım bir bey var ve biraz içe dönük biri. Ben de eklesem ne olur diye düşünüyorum, soruyu takipteyim.

17 ocak 18:28

7. sen kac yasindasin

17 ocak 19:28

8. eklemeyin kendisini bir bok sanıp iş ortamında şu kız da beni ekledi falan diye de konuşabilir. Yakın zamanda iş arkadaşımın başına geldi aynı şey gerek yok o sizi eklesin ayrıca story bakma fikri de korkunç bakmayın sakın

17 ocak 20:53

9. Ne ekle ne de storysine bak. Asla sosyal medyadan tek bir adim bile atma. Is yerinde boyle seyler cok riskli. Erkek denilen canlilarin ne yapacagi belli olmuyo ertesi gun herkesin icinde storyme bakmissin niye eklemedin bile diyebilir.

Zeki ol ille de istiyorsan is yerinde yap ne yapacaksan

18 ocak 07:28

10. Dümdüz takip etmek storysine bakmaktan çok daha cool ya. Takip etmediği hesabın storysine bakmak çooook ezikçe.

18 ocak 09:55