bir adım atmalı mıyım/tarot bakabilecek biri var mı?

ilişkim biteli baya oluyor fakat biraz zorunlu bir şekilde bitmişti, içimde sevgi kalmadı gibi ama konuşulmamış ve konuşulmazsa ikimize de dert olacak gibi hissettiğim şeyler var. arada kaçak oynuyor gibi gönderme yapıyor gibi hissediyorum ama belki de ben öyle anlıyorumdur. net bir adım olmadığı için ben de adım atamıyorum. bu kişiye bir adım atmalı mıyım tarot bakabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

1. yaşlarınızı yazar mısınız yatmadan bakim hemen.

21 mayıs 2022 00:54

2. ay çok teşekkürler, ben 21 o 22 (yazar: anonim 1)

21 mayıs 2022 00:58

3. soru sahibi, siz bu kişi ile sürekli didişen ve fikir ayrılıkları yaşayan biri miydiniz bilmiyorum ama adım atarsanız bir ilişkiye başlayacağınız fakat çeşitli tartışma ve zorluklar yaşayacağınız çıktı. sizi yanlış yönlendirip sorumluluk almak istemem, bence bu iş olur ama hırgürü de eksik olmaz. karşınızdaki insan, baskın karakterli biri. tarotta mücadeleye girişle ilgili kartlar çıkıyor. biraz yıpranmaya hazırsanız adım atın, net bir olumsuz cevap yok ama olumlu cevap için uğraşmanız gerekecek.

21 mayıs 2022 01:08

4. arkadaşlar madem yazdınız yazan 2 kişiye kısa kısa bakayım. böyle art arda mesajlar gelip de bir şey yazamayınca kendimi kötü hissediyorum ama uyumam gerekecek birazdan. bakıp yazayım hemen.

21 mayıs 2022 01:09

5. anonim 3, ya gökhan zengin ya da siz. aranızda maddi anlamda bir asimetri çıktı ve yoksul olan taraf diğeri ile para için evlilik yapmak istiyor gibi göründü. pek hayırlı bir iş değil anlayacağınız, dikkatli olun. iyi geceler.

21 mayıs 2022 01:13

6. ay anon1 lütfen lütfeen bana da bakkk 2 aydır uğraşıyorum. sadece selamlaşmışlığımız var ona karşı hislerimi açmalı mıyım

21 mayıs 2022 01:18

7. anonim 4, evet size karşı hisleri var ve bir şeyler yaşayacaksınız. sadece işler biraz yavaş ilerleyebilir, endişe etmeyin. iyi geceler.

21 mayıs 2022 01:20

8. beni çok üzerler anonim 5. yaşlarınızı yazın bakayım hemen, sonra gideceğim.

21 mayıs 2022 01:21

9. normalde çok iyi anlaşırdık çok eğlenirdik pek tartışmamız olmazdı sadece ayrılma sebebimiz olan konuda fikirlerimiz baya ayrıldı tartışmalar bu nedenle çıkmıştı daha öncesinde pek yoktu. ve evet zor olacağını tahmin ediyorum ben de, kendisinden de ben atmadan net bir adım gelmeyecek sanırım dediğiniz gibi belli konularda zorlayıcı biri. çok teşekkür ederim tekrar iyi geceler :) (yazar: anonim 1)

21 mayıs 2022 01:21

10. ay çok teşekkür ederimm benim yaşım 24 beyfendinin 27