bir ayda en fazla kaç beden inceldiniz?

boyum 168, 44 beden giyiyorum. amacım tartıdaki rakamı azaltmak ya da kiloma odaklanmak değil. beden olarak incelmek istiyorum. 1 ayda 2 beden incelmek mümkün müdür sizce sağlıklı beslenme ve sporla? 2 haftada 2 beden iddiası olan spor videoları var ama gerçekçi gelmedi hiç. deneyimi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

1. mümkü gayet özellikle 44ten düşmek daha kolay olur metabolizmanız ona göre çalışıyor

14 nisan 2021 00:03

2. Suslu 1 beden olarak incelme aşağı yukarı 4-5 (kendim 19 kilo verip 46 bedenden 38 bedene düştüm) kiloya tekabül ediyor. Bir ayda 8 kilo verebileceimisiniz?

14 nisan 2021 00:15

3. ss, sanırım acil bir durum var:) çokça kilo alıp vetmiş bir insan olarak söyleyebilirim ki, evet mümkün.. ancak protein ağırlıklı beslenme, sıkılaştırıcı egzersiz(direnç/ağırlık)+kardiyo ve kaçaksız metabolizma ile mümkün.. kaçaksız metabolizma ne? iyi uyku, bolca su, günde 1 detox etkili öğün (tercihen akşam öğünü)..

14 nisan 2021 00:16

4. teşekkür ederim süslüler.

a2, 8den emin değilim ama 5-6 kilo rahat veririm gibi geliyor kilom fazla olduğu için. belki de ayda 1 beden hedefi koymalıyım. siz ne kadar sürede düştünüz 46'dan 38'e?

a3, acil durumdan ziyade kendi sınırlarımı çizmek istiyorum. yani 2 beden 2-3 ayda düşeceksem de sorun değil ama 1 ayda 2 beden incelmenin mümkün olduğunu bilip bunu hedef koymak daha hırslanmamı sağlayabilir. önerileri dikkate alcam, not ediyorum.

14 nisan 2021 00:25

5. anladım ss.. o halde şunu bilmekte fayda var; ilk zamanlarda daha hızlı vereceksiniz, ancak yağ oranınız düştükçe verdiğiniz kilo/toplam kilo oranınız düşecek, moral bozmayın.. azimle devam:)

14 nisan 2021 00:45

6. Süslü imkansız değil bence. Ben bir ayda 8 kilo verdim sıfır spor ve hareket ile. Sadece protein ağırlıklı beslendim. Kaçamak yapmadım. 2 ay pilav, ekmek bile tüketmedim. İlk ay 2 bedene yakın inceldim. 46 bedendim. 42 bedene giriyordum ama dar oluyordu epey. 2-3 kilo daha verince güzel oldu.

14 nisan 2021 00:52

7. a3, a5 teşekkür ederim. beslenmenin yanında sporu düzenli yaparsam mümkün duruyor o zaman sıkılaşmayla birlikte :) bir gaza geldim şu an

14 nisan 2021 01:16

8. Ben seneye yaydım suslu hemen vermedim geçici olmasın diye. Bence 1 beden incelebilirsiniz ama 2 beden zor

14 nisan 2021 01:19

9. a6 ne güzel açıklamışsınız teşekkür ederim. sağlıksız bir şey yapmak istemiyorum zaten. ayda 1 beden olsa bile yeterli benim için.

14 nisan 2021 12:05