bir erkeğe nasıl iltifat edilir?

kızlar benim 6 aylık bir ilişkim var ve genelde bizi yan yana pek yakıştırmıyor insanlar, nasıl desem bilemiyorum. erkek arkadaşım her fırsatta bana ne kadar güzel olduğumdan bahsediyor. beni çok beğendiğini biliyorum söyledikleri dışında bakışı, hareketleri de gayet bunu yansıtıyor. geçen gün bana o kadar parlıyor ve dikkat çekiyorsun ki biz sıradan insanlar yanında çok sönük kalıyoruz dedi ben de sen de çok güzelsin dedim :d saçmasapan bir sessizlik oldu. ne kadar kendi ve diğer insanlar onu çok beğenmese de ben çok beğeniyorum. bana kusursuz geliyor ve bunu ona hissettirmek istiyorum ama bir erkeğe nasıl iltifat edilir hiçbir fikrim yok. daha önce bir erkeğe güzel bir cümle kurduğumu bile hatırlamıyorum mal gibi kalıyorum. ne yapabilirim ya da neler söylesem hoşuna gider?

1. Kız kasma bu kadar ben sevgilime hep askların en yakısıklı derim....bu yakısıklı kimmis ah benimkiymis derim akdkakakakkdjdjd sırıtıp duruyor sonra :d insanların yakıstırmalarını önemsersen ohoooo onu bosver

27 aralık 2021 17:01

2. Süslü neyini begeniyorsan ona iltifat edeceksin işte. Anlık içinden gelir böyle şeyler insanın zaten.

27 aralık 2021 17:02

3. sende karizmatiksin ve yakışıklısın ya da özellikle begendigin bir yeri varsa örnegin seninde gözlerin cok hos gibi iltifat edebilirsin süslü. sırf dış görünüş olarakta düşünmeyin iltifat etmeyi, sevdiginiz spesifik bir karakter özelligi varsa onuda belirtebilirsiniz su özelligini cok seviyorum iyiki varsın gibi.

27 aralık 2021 17:05

4. Aynen ben de ne güzel burnun var ne güzel gözlerin var şunu çok beğeniyorum vs gibi neyi beğeniyorsam direkt söylüyorum. Güzellik konusu falan açılırsa da seni yakışıklı buluyorum diyorum eğer yakışıklıysa. Değilse yalana gerek yok spesifik özelliklerine iltifat ediyorum

27 aralık 2021 17:17

5.  kız bi erkeğe nasıl iltifat edilir nasıl bilmezsin ya icinden geldiği gibi saydır işte

geçende doğumgünüydü çekmiş bej blazerı dedim bak su yakısıklılığa bakkkkk ayttttt

tüm salon çizgimden aniden çıkıp analar ne yavrular doğuruyor heyt be kaşa göze bak mavişşşşimmmmmm diye sevdiğim de oluyor

Geçende arkadan farketmeden  cekmisim dedim ki bebeğim bu ne güzel bi kafa kafayı geçtim bu ne güzel bi kasa 🍑

süslüm ben kkpppkrrrooo oluyorum severken sorry

27 aralık 2021 17:19

6. Sex performansına iltifat et. Erkekleri en çok yükselten şey budur bence. Tabii insan içinde iltifat etmek istiyorum dersen bilemem. Sevişirken özellikle dirty talk şeklinde yapabilirsin.

27 aralık 2021 17:26

7. arkadaşlar dalga geçmeyin. gayet iltifat etmek istemiş olabilir.

(link: https://www.youtube.com/watch?v=eUNfoJuVQ18 şöyle)

27 aralık 2021 17:27

8. Etmeyin demeye geldim. G.tleri kalkiyo indiremiyosunuz sonra. Tecrubeyle sabit...

27 aralık 2021 18:12

9. ÖmMrüm diyeceksin kurt bakislim, aslan yelesi saçlım diyeceksin. Evimin direği, kalbimin sahibi Yağız atli sipahim diyeceksin. Daha fazlasi icin askolog dilos sayfama beklerim

27 aralık 2021 19:20

10. A11 neye yukseldin bu kadar kurban olim sana adamin ettigi iltifatlardan bile ozguvensizlik akiyor soru sahibi bu adama iltifatlari dayadiktan sevgisini dibine kadar gosterdikten sonra bu iliskinin sonu ne olacak sence????

27 aralık 2021 19:52