bir erkeğin asla sevgilisiyle fotoğraf paylaşmaması story bile atmaması hatta sevgilisinin fotoğrafını beğenmemesi neden sizce?++?

üstelik 2 yıllık ilişki. kız da paylaşmıyor tabi bu durumda. ama garip değil mi ya?

1. Amatör sorular bunlar kızlar, yapmayın. Neden sizce?

10 şubat 2022 00:03

2. Çok aşık çünkü ve sevgilisini kalbine saklamış. Kimse görmesin kendisinden başka bu güzelliği diye kıskançlığından da paylaşmamış süslüm.

10 şubat 2022 00:09

3. İlişkinin kız tarafı ben değilim süslüler. Hoşlandığım çocuğun sevgilisi var mı onu anlamaya çalışıyorum. En son 2,5 sene önce falan sevgililerdi, ama işte ne foto ne bir şey var ortada, okulda denk geldiğimde el ele tutuştuklarını bile görmedim.

10 şubat 2022 00:11

4. Bilmiyorum benim ilişkim olsa fotoğraf paylaşmadığı için güvenmezdim, ama kız da bunu hiç sıkıntı etmiyor demek ki. Bu bana hem garip geliyor hem de acaba artık sevgili değiller mi acaba diye düşünüyorum

10 şubat 2022 00:12

5. hadi atmıyor anladık neden beğenmiyo bence sevgili değiller süslü

10 şubat 2022 00:20

6. Free takiliyoylay.

10 şubat 2022 00:45

7. öğrenciyseniz aile vs. biri görmesin diye olabilir. herkesin ailesi rahat değil sonuçta.

10 şubat 2022 01:16

8. Sevgili olmayabilirler evet ama bir yandan da eski sevgililer ya sürekli yan yana takılmazlar sevgili olmasalar diye düşündüm

Aile sıkıntı değildir bence öyle tiplere benzemiyorlar, ama sosyal medyayı aktif kullanmayı sevmiyor diyen süslüye hak verdim gibi çocuk bir iki fotoğraf paylaşmış zaten storysi de çok değil

Sağolun süslüler cevaplarınız için

10 şubat 2022 01:38

9. Nedeni ailelerin muhafazakarlığı değilse ortada tutarsız bir durum var. Böyle saçma sapan davranan kişiden kimseye hayır gelmez. Sözlükte insanların sevdikleri kişiye göre karakter değiştirdiği düşünülüyor, ama ben bunu hiç görmedim. Sana çiçek almayan başkasına çiçek alınca, seninle evlenmeyen başkasıyla evlenince karakter değiştirmiş olmuyor. başkasını oyalayan, varken yokmuş gibi yapan, yalan söyleyen, gizleyen vs bunu herkese yapar, çünkü burada olay davranış ya da Tercih degil, karakter.

10 şubat 2022 01:47

10. Sosyal medyayı aktif kullanmayan da sevgilisinin fotosu beğenecek kadar kullanıyordur. Başkasının fotosunu beğeniyor mu? Beğeniyorsa bu bahane değil.

10 şubat 2022 01:48