bir erkeğin gay olduğunu nasıl anlarsınız?

off hoşlandığım birisi var emin olamıyorum bir türlü yürücem yürücem ama ya gaysa nasıl anlıcam bunu süslüler

1. Siz yürüyünbildiğiniz yoldan, olursa olur. ilgilenmezse hetero da olsa gay farzedin. Sizle ilgilenmeyen adamın cinsel tercihini napacaksınız boşverin sjsjs

19 ağustos 2023 20:17

2. İnternetten gaydar siparişi verebilirsin

19 ağustos 2023 20:20

3. açıkça kendi söylemedikçe anlayamazsın , Twitterda 30 yıllık evli dayıların gay olup erkeklere mesaj attığını görüyoruz ya da hiç feminen olmayan gayet maskülen olup yigsy olan da var

19 ağustos 2023 20:33

4. gay mi acaba diyorsan gaydir

19 ağustos 2023 21:13

5. Son anon +1

19 ağustos 2023 23:25

6. i̇lk sevgilime dair asla böyle bir şüphem yoktu, zaten neden olsun daha 15 yaşındayım o zamanlar. sadece bir iki değişik jest ve mimiği dikkatimi çekmişti. gülerkenki ses tonu, o gerdanını kırma şekli, telefonda konuşurken gözlerini kırpıştırması falan böyle şeyler. çok sonra geçmişinde erkeklerle cinsel deneyimler yaşadığını itiraf etmişti. gaydarı güçlü biri olduğum daha o zamanlardan belliymiş eheh. şuradan anlarsın diyemem çünkü öyle tarif edilebilecek bir şey değil ama bana şu an birkaç kişilik bir fotoğraf göster hangisi gay diye sor şıp diye söylerim mesela.

20 ağustos 2023 01:09