bir erkeğin kendini maddi olarak yetersiz hissetmesi çok sevse dahi ilişkiyi bitirmek için neden mi?

ayrılma sebebi buydu. gerçekten sevgisinden bir an şüphe etmedim. erkekler gerçekten maddi konuları çok mu takar? seviyorsa neden birlikte aşmak istemedi, ben onun yüzüne vurmadım hiçbir zaman. sırf bana kendini yetersiz hissediyor diye beni bırakıp nasil başkalarıyla birlikte olma ihtimalimi göze alabildi?

1. Bahane olduğunu düşünmüyorum istese daha farklı bahaneler de bulabilirdi

19 eylül 2019 21:53

2. Peki bu sebepten giden erkekler geri döner mi? Geri dönmesi için kendisini üstün hissettiği bir konuma mı gelmesi lazım?

19 eylül 2019 21:54

3. Bir kadin olarak benim icin de iliski bitirme sebebi olmustu. Ben para harcamiyim diye evden yemek tasirken o luks yerlerde yemek yiyelim isterdi. Benim butcem elvermezdi zorlanirdim. Soyledigim zaman sen ben mi var sacmaliyorsun derdi ama gercek hayat boyle değil. Para yiyecek bir insan değildim ve iliskiyi bitirdim. Maddi durum farklari ciddi anlamda iliski bitirici sebepler olabiliyor.

19 eylül 2019 21:58

4. Süslü ikimizde öğrenciyiz kendisi mezun olucak yakında, benim daha var. Gelecek kaygım var diyordu son zamanlarda sürekli. Belki de dediğiniz gibi önceliği ben olmadım o da kendisini zora sokmak istemedi. Şu zamana kadar bile mesleğine dair hiçbir şey yapmadı. Kaygı duyması normal ama birşey de yapmıyor. Ayni şekilde sevipte çaba göstermemesi gibi

19 eylül 2019 22:00

5. Anonim 6 sen benim dilimden anlıyorsun 5 ay oldu ayrılalı unutmadım ilk günkü gibi aklimda. Sosyal medyada takipleşmiyoruz. Açık kapı birtek numarasini silmemiş olmam olabilir ama silmekte istemiyorum açıkçası. Bu açık kapı bırakmak olur mu ?

19 eylül 2019 22:04

6. Bana maddi konuların ilişki içerisinde problem olması saçma geliyor. Bende yoksa o yardımcı olur, bende varsa ben yardımcı olurum. Birbirimize maddi manevi destek olamayacaksak ne anlamı var ki? Ben birinin parasını yemek olarak görmüyorum bu durumu kesinlikle. Bu İlişkinin samimiyetine ve kuvvetine bağlı tabii ki.

Görmezden gelin süslü, umursamayın. O zaman değere binersiniz. Bana göre siz bu durumdan şikayet etmiyor ya da bi imada bulunmuyorsanuz bu sebepten ayrılması saygısızlık:(

19 eylül 2019 22:04

7. Sırf bizim kendi maddi durumumuzla ilgili de değil benim ailem onun ailesine göre iyi halli bunu biliyor. Şu lafı da garibime gitmişti sen tabi yurtdışına çıktın kaç kere

19 eylül 2019 22:07

8. Süslü bana sadece şunu şöyle ona karşı açık kapı bırakmak istemiyorum. Okulda konuşmam, bakmam tamam da numarasini siliyimmi? Nasıl olsa onda var deyip günün birinde yazılır kafasına girsin istemiyorum. Yoksa kalsın mi daha mı umrumda değilmiş izlenimi veririm?

19 eylül 2019 22:14

9. Dediğin şeyi araştıracağım çok sağol :)

19 eylül 2019 22:15

10. Anonim 1 e benzer şekilde ben de aldatıldım. Eğitim olarak benden aşağıda biriydi ve kendine göre bulduğu ilk kızla beni aldattı.

19 eylül 2019 22:46