bir erkek neden ayrıldığı eski sevgilisi hakkında iftira atar beni aldatiyordu diye?

1. benim tanidigim biri eski sevgilisi icin "beni aldatiyordu" diyordu, ama esasen kendisi aldatmisti. sevgilisinin aldattigi falan yoktu. ya boyle bir delidir ya da gercekten aldatildigini dusunuyordur.

22 temmuz 2019 14:27

2. karaktersizdir. ama bu karaktersizlikle ilişkide muhakkak sinyal vermiştir de.

22 temmuz 2019 14:27

3. çünkü şerefsiz.

22 temmuz 2019 14:28

4. Kızın adı çıksın diye uğraşıyordur. Karaktersizlik

22 temmuz 2019 14:30

5. Beni aldattı zaten aldattığı kişi ile evleniyor üstelik. Önemli olan bu değil ne yaparsa yapsın ama iftira atması çok canımı sıktı. Çok ortak arkadaşımız var aynı iş yerinde çalışıyorduk ama o gitti 1 ay önce. Insanlara böyle şeyler söylüyormuş beni aldattı diye. ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin lütfen. Bu kişi küçük biri de değil yaşı 45

22 temmuz 2019 14:36

6. Is yerindeki herkes onu ayıplamıştı beni aldattığı için. Zaten çok kıskanç bir insandı beni kötülemesi de başkası bana bakmasın hakkımda kötü düşünulsün diye olabilir. Ama ben onu hiç aldatmadım. Aklımın ucundan bile geçmezdi.

22 temmuz 2019 14:40

7. siz eski sevgilisi, siddet uygulamis, tarikata katilmis, hapse girmis bir sosyopat olan suslu musunuz? oysaniz, nedeni sosyopat olmasi.

22 temmuz 2019 14:40

8. Benim hatam yoktu onun yüzümden ayrıldık diyip işin içinden sıyrılmak için tabiki. Çoğu yapıyor aynı boku. Üstünde konuşmaya bile değmez

22 temmuz 2019 14:57

9. Hapse girmedi yalnız düzelteyim. Anonim 1 hafızanız çok iyi.

22 temmuz 2019 15:08

10. demek ki "aldatan" rolünü sevmemiş, biraz da "aldatılan" olmaya karar vermiş. sizin daha önceki sorunuzun cevap kisimlarini tamamini okumamıştım, ama çok orjinal bir tip oldugundan aklımda kalmış. genel olarak yalan soylemekten cekinmeyen bir insansa, adinizi cikartma amaci bile gutmeden, sirf boylesi isine geldiginden yalan soyluyor olabilir. benim ilk cevabimda ornek verdigim kisi, hicbir neden yokken sevgilisinin kendisini aldattigini soyluyordu. bazi sorunlu insanlar gercekten yalan soyleyebildikleri icin yalan soyluyorlar. sizin de bahsettiginiz kisi cok problemli biriydi. boyleyse de hic sasirmam, adinizi cikartmak icin yapiyorsa da hic sasirmam.

22 temmuz 2019 15:30