bir erkek size sevgili olalım diyor ama siz arkadaş kalmak daha iyi diyorsunuz o ise benim çok fazla arkadaşım var ihtiyacım yok dese ne?

tepki verirsiniz? bana bu tür sosyal tipler denk geliyor çoğu zaman. bunu daha önce de yaşadım arkadaşim çok ihtiyacım yok diyen birine nasıl bir tavırla yaklaşılmalı? tümden iletişimi kesmeli miyim? bana düşün diyor. bu tiplerin gerçekten sevdiğini de düşünmüyorum o yüzden girişmek istemiyorum duygusal bir şeyler yaşamayı düşünmüyorum fakat arkadaş kalmak istiyorum kendisi istemiyor ama kendimi tutamam vs diyor ne demekse. niyeti ne bunun düşündüğüm şey olduğunu biliyorum ( cinsellik ) ama kafam karışık. siz hiç böyle bir durum yaşadınız mı koşarak uzaklasmam mk gerekiyor? ben hep ağırbaşlı az kişiyle takılan pek sosyal olmayan sürekli disarlarda gezip tozmayan bir adam aradım ama hiç böylesi denk gelmedi gelmiyor bıktım aq. bu sosyal ortam insanı kişileri istemiyorum ama yalnız da kalmak istemiyorum :( dışarıdan ciddi bir tipe benzemedigimi düşünmeye başladım artık. bana diyor ki sen bana evlenmeyi düşünmediğini bir sohbet esnasında söylemiştin bu yüzden senin ciddi bir şeyler yaşamak istemedigini düşündüm vb bir şeyler söyledi. ne mana? sırf evlenmeyi yakın zamanda düşünmüyorum diye ciddiyetsiz bir tip oldum

1. böyle düşündüğün biriyle niye arkadaş kalıyorsun ben de anlamadım? hiçbir şey olmayın ama ilgi vermeye devam mı etsin nedir?

26 kasım 2023 14:30

2. yani önce arkadaş olup sonra mı ilişki olsun istiyorsun? başka arkadaşın mı yok cidden aranda böyle bir durum olan biriyle arkadaş mı olunur sence? istememekte haklı yani.

26 kasım 2023 14:35

3. valla amacı cinsellik olsa sevgili olmak istemez ki. burada istemeyen sensin. hoşlandığı biriyle flört olmadan arkadaş olmamak istemesi normal. sen de tanıma sürecine girelim diyebilirsin zaten olması gereken o yeni tanıştıysan hemen sevgili olacak halin yok

26 kasım 2023 15:00

4. öff görüşme o zaman ne dememizi bekliyorsun ki. kendi yargılarının dışına çıkamıyorsun da zaten ne diye soru sordun

26 kasım 2023 15:12

5. sorguluyorum işte bu böyle mi su şöyle mi olabilir mi diye. bu kadar atarlanacaksaniz soru cevap sekmesinde gezmeyin bence

26 kasım 2023 15:15

6. Süslü ona da kendini bize anlatamadığın gibi anlatamadın büyük ihtimalle. Ne dediğin hiç anlaşılmıyor. Arkadaş kalalım demek seninle hiçbir şekilde sevgililik düşünmüyorum demek. Sonrasında duygusal bir şey olursa olur arkadaş kalalım dersen karşındaki kişi doğal olarak yedeğe atıldığını düşünür. Ben de böyle diyen biriyle arkadaş kalmam hiçbir şekilde. Bu kişinin amacı beni kullanmak derim. Kelimelerini dikkatli seçerek anlatırsan daha anlaşılır olur. Biz de seni hiç anlamadık çünkü.

26 kasım 2023 15:18

7. Bir de ilişkiye başlarken çok yoğun duygularla başlamayız her zaman. Sen de bu kişiden hoşlanıyorsan ilişkiyi dene bence. Eğer istediğin gibiye evrilmezse ayrılırsınız.

26 kasım 2023 15:19

8. a3 teşekkür ederim haklısın evet ben de kendimden anlamıyorum pek yazdıklarım da karmaşık görünüyor okuyunca. aslında sevdiğim sevildigim bir ilişkim olsun istiyorum ama bunu gidip söyleyemem o kişiye sanki onun sevgisine ilgisine muhtacmisim gibi bir anlam çıkarabilir. o da istediğini almak için seviyormuş ilgileniyormus gibi yapabilir. fazla şüpheci yaklaşıyorum da olabilir çünkü geçmişte iyi ilişkiler yaşamadım. birinin beni ciddiye almasını ve gerçekten istemesini sevmesini istiyorum ama hiçbir zaman emin olmaiyorum, bu kişide de öyle pek güven veren birine de benzemiyor ben de septik biriyim. artık ikili ilişkilerde standardım yok kalpten seven birinin olabileceğini düşünmüyorum

26 kasım 2023 15:24

9. aynı iş yerindeyiz meslektaşiz ayrılırsak sorun olabilir yüz yüze bakıyoruz sonuçta. gidip gerçek his ve düşüncelerimi söylemeli miyim beklentilerimi konusmali miyim yoksa kendisinden mi bir ugras beklemeliyim

26 kasım 2023 15:26

10. Bence karsilikli niyetleriniz belirsiz. Sana durup bi sohbette, evlilik istemiyorum dedigi icin ciddi seyler aramiyorsun vs seklinde yanaşması abes. Ha deseydi ki, ben de boyle dusunuyorum; ortak noktamiz, iliskilere bakis acimiz bir olabilir ve bu benim icin bir kriter, neyse dicem sansini denemis.

Sonrasinda, ikinizin de ne istedigini anlamadim. Ben birinden hoslansam, sansimi denemek istesem ve bana yok ama arkadas kalabiliriz dese; ben de sagol arkadaslarim var zaten derim. Senin arkadaslik lutfuna mi kaldim:D seklinde bir tepkim olur. Halbuki demeniz gereken, hmm birbirimizi tanimamiz gerekiyor oncesinde yoksa ben rahat edemem seklinde flort olarak adim atip, sadece arkadasca ve belki basit romantik datelerden gecip, kisiyi tanimak gerekirdi.

Gereksiz overthink mi yapiyosunuz bi de, o oyle dedi ama bunu anladim sonra sunu yapti soyle oldu falan filan. Kisinin dedigine odaklanin sadece. Detaylara hakim degiliz, yasadiklarinizi siz yasadiniz, biz bilmiyoruz. Gidip konussam mi dediginizde tam olarak neyi ne sebeple konusacaginizi cozemedim bile.

+Sew olalim mi

-yok arkadas kalalm

+Bnm arkadasim var.

Sizce gidip hislerimi komple acsam mi sorusu anlamsiz, buradan sohbet bitmis ve olay kapanmis gibi duruyor.

26 kasım 2023 16:11