Çok saçma bi ayrılık sebebi seven insan böyle eften püften bi şey için ayrılmaz. Sonsuza kadar seni bekliycem:(( falan diyin de iyice havalara girsin
Hayir boyle bir sey yapmayin. Yani ne boyle bir sey soyleyin ne de onu beklemeye devam edin. Hayata karsi cabasiz olabilirsiniz o ne demekse ve bu da sizin sorununuz. Ne bileyim notlariniz kotu olabilir spor yapmayi sevmiyor olabilirsiniz, o da super caliskan ve sportif bir sevgili istiyor olabilir. Ne siz onun yuksek standartlarini karsilamaya calisirken mutlu olursunuz ne de kendiniz gibi olmaya devam ederseniz o mutlu olabilir. Seviyor olmak yetmez yani bazen kendiniz gibiyken sevip sevildiginiz bir iliski icinde olmaniz onemli.
haklısınız süslüler, sizin yazdıklarınızı tabi ki ben de düşünüyorum ve sonsuza kadar tabi beklemem kimseyi. sadece 4 yıllık bir ilişkiydi bu. ders ve spor konuları harici inanılmaz uyumlu bir çift düşünün, en yakın arkadaşım olarak görüyordum onu. nasıl bu kadar soğukkanlı olabilir aklım almıyor, haksızlık ettiğimi ve özür borçlu olduğumu düşündüm ben de.
tombalik, süslüm ben de özeleştiri yapınca sizin gibi düşünüyorum. sevgiliden bunları beklemek onu olduğu gibi kabul etmemek midir? kaldı ki ben üniversiteye kadar çok da çalışkan bir insandım.. sanırım anlatmam gereksiz olacak, görmesi gerekiyor değil mi? yani okulda çalışıp didindiğimi görse, fiziken gelişim gösterdiğimi görse sizce yumuşar mı?
Daha once boyle bir soru sormus muydunuz? Sevgilinizin cok destek olmasi ve sizin cabalamamaniz hakkinda?
anonim 4 olabilir süslüm, sadece şu an öyle hissetmiyorum.
anonim 5 ilişkimle alakalı akıl danıştığım 1-2 soru sormuştum ama bu konuyla mı alakalı hatırlamadım.
Hayatimin en kotu, vasifsiz hissettigim, tembel gunlerinde olan biri olarak yaziyorum.
Eger ki burda kizin biri sevgilim 27 yasinda isi yok hicbir sey de yapmiyor, okulunu savsakliyor, ailesiyle yasiyor falan denseydi bu adaml olmaz, hayatin gercekleri, bu adamla ilerde napacaksin denirdi. Ve bence mantikli olan da bu. Sizi sevip, ilgi oldugu zaman mutlu olmus, simdi ise cabalayip sonuc alamayinca yokuna bakmis. Akilli cocukmus. Ne size eziyet etmis ne de kendine. Bence siz de bu olayi kendinize milad kabul edin ve kendi yolunuzu cizin. Calisman ol falan demiyorum. Nasil mutlu olacaksan o durumun icinde kendine bir yol ciz.
Süslü soruyu silmişsiniz okuyamadım ama cevaplardan az çok anladım.
Eğer sizi kendini geliştirmemek vb gibi şeylerle suçluyorsa ve ayrıldıysa geri dönmeyin bence. Yani herkesin farklı beklentisi vardır, o bu tarz beklentisi olan biri. Ama siz de onun istediği konularda aktif olmak zorunda değilsiniz. Beklentiler farklı olduğu zaman tahammül edilebilen noktaya dek sürüyor ilişki. Bu sizi haksız onu haklı da yapmıyor yanlış anlamayın. Farklısınız o kadar.
Suslu geri dondu mi merak ettim
Bu kadar zaman sonra sorulmasına çok şaşırdım :) evet, barıştık birlikteyiz şu an. Ama 8 aylık bir ayrılık süreci oldu, tabi o da pandemiye denk geldiğinden hepimiz evdeydik. Böyle işte süslü.