bir ilişkide kadının erkekten uzun boylu olması hakkında ne düşünüyorsunuz süslüler?

mesela farklılıklar aşka engel değil reklamlarında bile bu ihtimal işlenmemiş. etrafımda hiç böyle bir ilişki görmedim ve düşüncelerinizi merak ediyorum.

1. gayet normal bence, fakat ben genel olarak uzun boylu erkekleri beğeniyorum. bir gün olur da (gizlinot: varsa .d) kendimden kısa birini beğenirsem neden olmasın

7 nisan 2018 17:43

2. olabilir maksat gönüller bir olsun.

7 nisan 2018 17:45

3. bana kisa boylu erkekler hic cekici gelmiyor ya. boyle bir iliski gordum hatta cocuk kizdan baya kisaydi. olunca oluyor demek ki.

7 nisan 2018 17:53

4. eskiden benim de boy takıntım vardı boyum 175 bu arada. şu anki sevgilim benle aynı/belki bir iki cm kısa. hiç umrumda değil , hatta sürekli şakalaşıyoruz rafta bir şey alırken seni kucağıma alayım mı falan diyorum :) önemli olan sevmek bence , eski sevgilim 2 metreydi ne oldu, ayrıldık ...

halamın büyük aşkı kocası da halamdan 5 cm kısaydı, 1975 li yıllarda evlenmişler ki halam gerçekten çok güzel bir kadındır meryem uzerlinin aynısı , kocam dünyanın en yakışıklı erkeği derdi ben onun kalbine aşığım derdi .

bazı insanların kriteridir saygı duyarım ama bence bunları aşmak lazım :)

7 nisan 2018 17:56

5. Benim vardi. Aslinda cok kisa degildi ama kadinda 175 ve erkekte 175 ayni durmuyor.neyse cok sorun degil ya boyle seyler elimi omzuna atar yürürdüm:d

7 nisan 2018 18:39

6. Boyumun 1.72 olduğunu ve şimdiye kadar sadece 1 sevgilimin benden uzun olduğunu söyleyerek başlamak istiyorum (gizlinot: Duyan da 100 kişiyle çıktım zanneder swh) aslında erkeklerde fizik yüz güzelliğinden daha çok gözüme çarpar ama birini sevince benden kısa olsa bile 'oy senin boyuna posuna kurban' moduna giriyorum genelde (gizlinot: Swh)

7 nisan 2018 19:38

7. boyum 179 cm ve biraz da iri bir insan olduğum için dikkat ediyorum. eskiden çok uzun olsun vs derdim ama gerçekler :( benden yaklaşık 2-3 cm kısa ve beni gerçekten isteyen birisi vardı ve reddetme sebebim boyunun kısa olması değil benden yapı olarak daha minyon olmasıydı. mesela diğer konuştuğum erkekler 183-184 aksında seyrediyor, çok az 2-3 kere gerçekten uzun insanlarla görüşmüşlüğüm oldu. sevdiğim adam da benden çok çok 2-3 cm uzun ama yapısı benden gerçekten iri olduğu için aramızda büyük bir boy farkı varmış gibi gözüküyor. değişiyor yani insandan insana

8 nisan 2018 13:54

8. aynı boydayız hatta sevgilimin omuzları düşük olduğu için benden kısa bile duruyor. hiçbir sorun yok bizim için. ne sarılırken, ne öpüşürken, ne yürürken. sadece topuklu ayakkabı almak pek gündem değil yaklaşık 3,5 yıldır o kadar :)

8 nisan 2018 18:57