bir insana zarar vermek isteseniz bunu nasıl yaparsınız? hiç kötü birine zarar verdiniz mi?

1. Keşke yapabilseydim. Yapamıyor oluşumun nedeni zekama ve gücüme güvenmiyor oluşum. Yoksa canını kanını zihinsel olarak emmek istediğim vi çok kişi var

7 mart 2024 14:45

2. Benim de var ama minimum hasar alıp makaimum hasarı vermek istiyorum, bunun için de sağlam bir arkanın olması gerekiyor o da bende yok. Sağlam bir tanıdığım olmadan bunu nasıl tek başıma yapabilirim bilmiyorum

7 mart 2024 14:47

3. A3 iyi yapmışsınız. Ama ben zarar vermek istediğim kişiyle artık aynı ortamda değilim, böyle bir açığını yakalayamam maalesef :(

7 mart 2024 14:52

4. Hayır bilinçli olarak şuna zarar veriyim diye düşünmedim kimse için. Ama zarar görmesini istediğim kişiler oldu. Bu ondan çok sana zarar verir kimse için bu emeği harcamaya değmez.

7 mart 2024 14:58

5. Kendi hayatıma odaklanmak yerine vaktimi, enerjimi, motivasyonumu başkalarına harcamak hiç mantıklı gelmiyor bana. Sonunda birinden intikam alsam da mutlu olabileceğimi sanmıyorum. insan bazen yıllarca istediği bir şeye sonunda sahip olduğunda o mutluluk en fazla birkaç gün sürüyor sonra yeni hedefler arıyor kendine. Bu da size mutluluk getirmeyecektir yani.

7 mart 2024 15:09

6. Whatsapp ve instagram hikayelerimde laf sokmalı sözler paylaşırım. Bu kadar insan yanılıyor olamaz!!!

7 mart 2024 15:21