bir kadına göre güçlüyüm eşime vurunca o da bana vurdu?
bir kadına göre güçlüyüm daha önce aikido kursuna falan gittim. eşimle tartıştık ve fazla sinirlendim çok saçma sapan bir konu yüzünden. sinirlendim her zamanki gibi ve kendime hakim olamadım saçını çektim ittim bağırdım çağırdım saat gece 11 bu arada. o da bu saatte gürültü yaptığım için ve vurduğum için bana vurdu. evet ben hastalıyım. çünkü kavgada hassas noktalarımı bildiği için beni oralardan vurunca fazla sinirlenip hemen şiddet gösterebiliyorum.
vurmama sinirlendi ve bana vurdu. karnıma tekme attı. bağırıp çağırdı itip çekti yüzümü sıktı hırpaladı. midem bulanıyor bu yaşadıklarım ve yaşattıklarım için. ben sana vurmadım diyor seni durdurdum! akşam alt katta koltukta uyudum. sabah kahvaltı hazırlamadım o uyanmadan çıktım gittim. gün içinde ne o yazdı ne ben. içimde öfke çok büyük. ne yapayım bilmiyorum. bi aklım eve gidince odanın birine geçip yat uyu, yemek falan hazırlama sende birşey yeme sabaha kadar yat sabah kalkıp işe git diyor. bir aklım yemek hazırla masayı aç sen ye gelirse yer gelmezse kaldırırsın diyor. diğer bir yanımda allah belanı versin hala ne düşünüyorsun diyor. kafam çok karışık. bana bi yol gösterin hiç mantıklı düşünemiyorum artık.