bir kadına göre güçlüyüm eşime vurunca o da bana vurdu?

bir kadına göre güçlüyüm daha önce aikido kursuna falan gittim. eşimle tartıştık ve fazla sinirlendim çok saçma sapan bir konu yüzünden. sinirlendim her zamanki gibi ve kendime hakim olamadım saçını çektim ittim bağırdım çağırdım saat gece 11 bu arada. o da bu saatte gürültü yaptığım için ve vurduğum için bana vurdu. evet ben hastalıyım. çünkü kavgada hassas noktalarımı bildiği için beni oralardan vurunca fazla sinirlenip hemen şiddet gösterebiliyorum. vurmama sinirlendi ve bana vurdu. karnıma tekme attı. bağırıp çağırdı itip çekti yüzümü sıktı hırpaladı. midem bulanıyor bu yaşadıklarım ve yaşattıklarım için. ben sana vurmadım diyor seni durdurdum! akşam alt katta koltukta uyudum. sabah kahvaltı hazırlamadım o uyanmadan çıktım gittim. gün içinde ne o yazdı ne ben. içimde öfke çok büyük. ne yapayım bilmiyorum. bi aklım eve gidince odanın birine geçip yat uyu, yemek falan hazırlama sende birşey yeme sabaha kadar yat sabah kalkıp işe git diyor. bir aklım yemek hazırla masayı aç sen ye gelirse yer gelmezse kaldırırsın diyor. diğer bir yanımda allah belanı versin hala ne düşünüyorsun diyor. kafam çok karışık. bana bi yol gösterin hiç mantıklı düşünemiyorum artık.

1. Çok üzerime gelip damarıma bastığı için kendime engel olamadım aşırı sinirden şiddet gösterdim. Tepki göstermekten kasıt nedir süslü konuşmak bile gelmiyor içimden.

İş yerinde berbat bi gün geçirdim pazarlama müdürü bağırıp çağırdı salak yerine kondum resmen canım o kadar sıkkın ki serviste ağladım ağlayacağım yeter diye.

Eve gidip hicbirşey yapmadan yatmayı düşünüyorum. Bu gece de koltukta ya da yan odada şişme yatakta uyurum diye düşünüyorum. Çok bok haldeyim.

1 nisan 2021 17:53

2. Aslında mevzu çocuk konusundan mı oldu anlamadım. Annem aradı herşey zamanında güzel yaşınız geçiyor falan birşeyler söyledi. Ben bu konuları hiç sevmiyorum İstanbul'dan taşınıp başka bir ile geldim evlenip ve işim yeni. Daha bir sene olmadan hadi ben çocuk yaptım diyip nasıl kenara çekilebilirim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama durum ortada.

Sonra daha erken evlenseydik muhabbeti oldu bende daha erken evlenseydik hemen çocuk mu yapacaktık dedim. Pandemi de evlendik balayına gidip bi dinlenemedim bile. İstanbul'da işi bıraktım ertesi gün burada işe başladım. Balayında evdeydim ve insanların balayı fotoğraflarını görünce bile üzülüyorum neyse konu bu değil hiç böyle hayal etmemiştim. Sonra ben böyle söyleyince yapma o zaman çocuk falan dedi bana. Bende niye insanlara çocuk şakası yapıyorsun karnımı gösterip söyliyim mi falan diyor aileme. Hayır insanlar istiyor niye salak salak şakalar yapıyorsun insanları beklenti içine sokuyorsun.

Neyse mevzu bu. Konu kapandı gitti dizi izlemeye başladık çay içiyoruz falan beni seviyor musun dedim. Bana yapmacık davranma hiç sevmiyorum bu yapmacık yapmacık hallerini sevmesem söylerim. Bazı şeyleri söylemeye gerek mi var hisset yapmacık olma falan gibi yapmacık kelimesini yüz kere kullandı. Bende sinirlendim durduk yere bana böyle bağırıp çağırıp saçma salak şeyler söylemesine. 7 yıldır ona bunu bin kere sormuşumdur 1 kere böyle tepki vermedi. Hala kendini haklı görüyor. O bana bağırdı ben ona derken şiddet kapı çarpma sonrasını da buluyorsunuz zaten.. durum bu Allah aşkına objektif yorum istiyorum eksiksiz anlattım.

Ben fazlaca bağırıp çağırıp şiddet gösterdim gece vakti inkat etmiyorum

1 nisan 2021 18:00

3. Ayrı ayrı ya da birlikte terapiye gidin, gitmiyosanız kaçınılmaz son ayrılmak. damarıma bastı vurdum ne demek. İnsanı hayvandan ayıran şey Zaten içgüdülerine kapılmamasıdır. Öfke kontrolü olmayan insanlar için her şey bahanedir. Hem kendin için hem şimdiki hem sonraki ilişkilerin için iyileşmen gerekiyo.

1 nisan 2021 18:02

4. ikinizin tavrı da hiç normal değil bu durumda çocuk yapmazdım kesinlikle yerinizde olsam. pek sağlıklı bir ilişki de değil yani iyi düşünmek lazım.

1 nisan 2021 18:12

5. Herşey çok üst üste geldi belki de ondan yazıp paylaşmak istedim bilmiyorum. Bilmediğim bir ortama, işe, kültüre, insanlara herşeye aynı anda alışmaya çalışıyorum. Bazen insanların konuştuğu dili bile anlamıyorum ve ailemi de arkada bırakıp gelmiş olmak evlilik falan derken tüm herşeyin sorumluluğu çok ağır geliyor belki.

Tüm bu olanlardan sonra boşanma lafı geçirmiyorum süslü çünkü oturup sağlıklı kafa ile düşünmeden kendimi birşeye şartlamak istemiyorum. Yaptıklarıma da bakılırsa zaten çok sağlıklı düşünemiyorum. Burda derdim haklı haksız değil. Ama terapi alma fikri çok mantıklı geliyor şuan çünkü işimi ailemi herşeyi bırakıp gelince üstüne de pandemi derken kaç aydır ev ve iş dışında insan görmedim ses duymadım.ailemi görmeye bi kez gidebildim 1 yılda. Sokağa çıkamıyoruz bile doğru düzgün birşey bulaşmasın diye. Bahane belki de bunlar ya inanın hiç bilmiyorum. İş yerinde Kadının bağırması hala kulaklarımda hepsi üst üste geliyor. Kendimi savundun mu savunamadım mı onu bile anlamadım.

1 nisan 2021 18:14

6. İnsan gibi oturup iki cift laf etmek yerine yatağınıza kadar masallah butun sulaleyi almis sonra da kavga dovuse gecmissiniz. Trol musunuz gercek mi anlayamadim dogrusu.

1 nisan 2021 18:18

7. Anlattığınız olaylar bi arkadaşımın evliliğini hatırlattı. Çook benzer olaylar hatta aynısı diyebilirim. Onlar boşanıyor şuan. Anlamıyorum evlilik böyle bi şey mi gerçekten? Nasıl bu hale geliyor ilişkiler? Terapi şart diye düşünüyorum hem çift hem bireysel.

1 nisan 2021 18:59

8. ben de sizi daha suçlu buldum cinsiyetten bağımsız utanmadan sinirlendim şiddete başvurdum demek çok rahatsız edici bir tavır. pişkinliğin bu kadarı yani

1 nisan 2021 20:12

9. Ss yaşlarınız kaçtı konudan alakasız ama paylaşabilir misiniz?

Eşiniz beni seviyor musun sözüne tartışma çıkararak hata etmiş, yani aranızda önceden bir soğukluk yoksa bir erkeğin buna böyle ters cevap vereceğini sanmıyorum. Bugüne kadar sa böyle tartışmalar yaptınız belki de.

Siz de ilk fiziksel şiddet hamlesini yaparak daha büyük bir hata yapmışsınız. Sonra daha büyük hatalar birbirini kovalamış.

Daha yeni evlenmişsiniz. Yaşım benim sizden küçüktür ama bize anlattıklarınız dışında da problemleriniz olduğunu düşünüyorum yani bu konuyu kapattık artık evliliğimiz düzgün ilerleyecek demek kolay olmayabilir. İnşallah güzel günleriniz olur.

1 nisan 2021 21:00

10. İkiniz de birbirinizden betersiniz. Anlattıklarınız baya ütopik. Profesyonel yardım alın.

1 nisan 2021 22:44