yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    12 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    bir karışık eski sevgili sorusu?

    soru yorumda

    1. Merhaba süslüler kısaca size durumumu özetleyeceğim 1,5 sene önce 5 yıllık sevgilimle ayrıldık. Ayrılmadan bir süre önce ona bi miktar borç vermiştim ayrıldıktan sonra konusu geçmedi zaten borçları vs vardı bende üstelemedim ödeyemeyeceğini bildiğim için her neyse sonra zaten işten çıkarmışlar askere gitti vs bana geçtiğimiz haziran ayında askerden dönmeden 1 ay önce yazdı. İşte döneyim işe gireyim hemen paranı ödeyeceğim nasılsın hayatında kimse var mı ben seninle eskisi gibi görüşmek isterim filan. Askerdeyken arar oldu sürekli çoğunda açmadım tersledim dönünce de görüşelim dedi görüştük 1 kere orda da sarıldı ayrılmak istemedi sanki hiç ayrılmamışız gibiydik samimiyeti filan sonra yine görüşelimler dedi hep tersledim o da bi süre sonra yazmaz aramaz oldu. Ben 20 gün önce kendisine mesaj attım borcumu sordum kendisi de aylardır iş aradığını işsiz olduğu için karşıma çıkamadığını işe girer girmez görüşmek istediğini söyledi. Sonra ısrarla aramak istedi aradı konuştuk 1 saat kadar neler yaptığından bahsetti beni sordu hayatımda kimse olup olmadığını. Kendisi de olmadığını artık ona yazan kızlardan hoşlanmadığını flört etmekten rahatsızlık duyduğunu söyledi hatta yazın benimle buluşunca ona yazan kızları silmiş ne alakaysa bana bunları söyledi. Ertesi gün normal sohbet etmek için mesaj attı eski fotoğrafları benim çektiğim hatırladın mı filan tersledim bir daha da konuşmadık. 4 gün önce instagrama post atmış kız arkadaşıyla herhalde 20 günde bulmadı o kızı. O kadar hazmedemiyorum ki bu durumu. bana borcu var o kızla yiyip içmesi bile sinir ediyor hem de bana söylediği şeyler.. normalde umrumda bile değilken 3 gündür rüyalarıma girip kabusa döndürüyor gecelerimi.

    Siz olsanız bir şey yapar mıydınız? Canını yakmak için. Bu arada beni ekşiden ve twitterdan stalkladığını söyledi sohbet esnasında. Paradan vurmak istemiyorum çünkü bana yakışmıyor. Ama gerçekten insan hazmedemiyor bazı şeyleri süslüler ya da ben çok taktım bilmiyorum. Farklı bir bakış açısı varsa göremediğim o konuda da yardımcı olmanızı rica edeceğim. Okuyanlara teşekkürler.

    27 aralık 2019 11:25

    2. Borcunu erteleyebilmek için numara yapmış size.

    27 aralık 2019 11:27

    3. Ay ben de bi sey anlamadim valla,

    Arayışta falan olabilir mi acaba

    27 aralık 2019 11:29


    4. işsiz olduğunu bliyorum süslü iş aradığını da stalk yaptım bende. işe girse bşle zaten tekte cıkarıp veremez parayı kyk ödemesi yüzünden de hesapları bloke edilmiş bilmiyorum cidden çok huzursuz edici rahatsız edici bi durum

    27 aralık 2019 11:31

    5. Uyuz oldum karaktersiz adam ya. Borcu var hala sevgili yapmaya calisiyor. Bir de kendi cok akilli gibi sizi enayi yerine koymaya calismis. Ne miktarda borc verdiniz bilmiyorum ama kucuk bir meblag bile olsa su yaptiklari nedeniyle cirkinlesirdim. Bu zamana kadar gayet duzgun davranmissiniz anlayis gostermissiniz bosa umut da vermemissiniz ve karsiligi bu olmus. Boyle insanlar pislik yapilmasini hak ediyor. 

    27 aralık 2019 11:33

    6. evet süslü ben zaten beni sevsin barışalım istemiyordum ki. durup durup beni güzellemesi senin bana yaptıklarını kimse yapmaz demesi gerek mi vardı bunlara. işsizim de geç 2 sene olacak zaten borcun verileli kimse yakana yapışmamış bunca zaman.

    ben mi abartıyorum diyorum düşünmek istemiyorum ama rüyama giriyor 3 gündür sinirimi alamıyorum. yani bana borcu varken o kıza çay bile ısmarlaması ağrıma gidiyor 5 seneydik sonuçta bizde. üstüne gitsem ne olacak diyorum canını nasıl yakabilirim diyorum ama işin içinden cıkamıyorum.

    27 aralık 2019 11:39

    7. çok teşekkür ederim ama boşluğa bile düşmüş olsa ben mesaj attım ona ne zaman ödeyebilirsin diye sadece durumundan bahsedebilirdi. telefonla ısrarla aradı ve sesi o kadar heyecanlıydı ki bu kadar oyunculuk olmaz diyorum artık. bana ben yokken neler yaptığını anlattı sürekli bir şeylerini paylaşmak istedi yani ilgisini çekmem için çabaladı bildiğiniz. ondan aklım almıyor kız arkadasıyla post atacak kadar ileri gittilerse beni de o kızı da kandırdı demek ki. bütün hepsi 20 günde oldu çünkü.

    ben sanırım yapı gereği yakasına yapışacak biri değilim. yoksa yoktur diyorum olsa neden ödemesin ki diyorum o da muhtemelen bana ödeme yapmak için düzenli gelirinin olmasını bekliyor ama o kızla yiyip içmesi ona göre farklı şeyler belki de.

    dediğim gibi hazmedemiyorum sanırım bana o gün bile söylediği şeylerden sonra

    27 aralık 2019 13:20


    8. çok karışığım sanırım ne hissettiğimi de tam olarak bilemiyorum. 1 hafta önce umrumda değilken simdi sinir oluyorum şu duruma.

    sizce bir şey yapmamam daha mı iyi olur? tepkisiz kalmam?

    27 aralık 2019 14:27

    9. zaten sevgilisi olduğunu biliyorken şu noktada parayı bile isteyemem ki dediğim gibi işsiz olduğunu da biliyorken karşısına para bul diye çıkamam.

    muhtemelen haklısın denedi eski şeylerden konuşup belki bende de bir şeylerin alevleneceğini düşündü ama para konusu da dahil karşımda mahcup olduğu için yeni bir ilişkinin daha iyi geleceğini düşündü. borç mevzusu olmasaydı bu kadar bozulmazdım belki bende bilemiyorum. en iyisi düşünmemeye çalışmak belki bir gün kendi getirir borcunu öder :) çok teşekkür ederim.

    27 aralık 2019 15:23

    10. Senin yaptıklarını kimse yapmadı demiş. Heralde sizden yüz bulup biraz daha borç isteyip sömürmeye devam edecekti. Durduk yere bu anlamsız samimiyetin, hiçbir şey olmamış gibi davranmanın başka bi açıklaması yok çünkü. 

    27 aralık 2019 23:04