2.
don't know what to do şarkılarını seviyorum
3.
balon olduklarını düşünmüyorum, ben k-popla alakası olmayan bir insandım bu kızları dinleyip izledikten sonra sektöre ilgim başladı. diğer kız gruplarına pek bakmadım, bir kıyaslama yapamam onlar arasında ama oldukca bp adına konuşacak olursam yetenekli ve iyi iş çıkardıklarını düşünüyorum. albümü sabırsızlıkla bekliyorum, teaser videosu ve fotoğrafları çok hoşuma gitti. ayrıca ilk çıkacak olan lovesick girls şarkılarının yazımında jisoo ve jennie katkıda bulunmuş o yüzden merakım daha da arttı. :3
4.
Grubun tam potansiyeli kullanılamıyor bence madem (link: https://youtu.be/je_R3gEtDbw Böyle ) dans edebilen Bi üyeniz var neden kullanmıyorsunuz? Lisannın iyi olduğunu biliyordum ama kötü kareografilerden dolayı bu kadar olduğunu bilmiyordum. Esas rspçiniz neden kaç şarkıdır rap line almıyor?
Onun dışında bir haksızlık olduğunu düşünmüyorum. Genelde ekran görünümü, line dağılımı falan hep adaletli oluyor. Birbirlerine yakın oluyorlar yani, birkaç saniye fark oluyor.
5.
Jennienin öne çıkarıldığını çok düşünmüyorum, kaç şarkıdır rapi bile yok. Sadece çok karizmatik ve güzel olduğu için doğal ışığıyla öne çıkıyor. Bir ara hep ona en iyi giysiler giydiriliyor falan denirdi. Yoo kızların hepsinin ayrı ayrı işbirlikleri var. Dior, ysl, celine vs.
Jennienin en yetenekli üye olduğunu düşünüyorum. Hem rap yapabiliyor hem de sesi de çok iyi. Vokalinin roseden daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü rose maalesef stabil değil ve yüksek notalara çıkarken çok zorlanıyor. Dansı maalesef ki rose ve Lisa değil. Ama bir şarkıcının esas görevi bana göre dans değil o yüzden çok önemli bulmuyorum.
Lisa da dans olarak aşmış maalesef blackpinkre bunu gösteremiyor, itzy'de olsa mesela daha çok gösterebilirdi.rapi de gayet iyi, jennieyle eşit görüyorum bu konuda. Sahne hakimiyeti olarak en iyi üye. Ayrıca vokali de iyi aslında. Çok part verilmediği için göremiyoruz. Ama bp'nin loser coverında görebilirsiniz.
Rose konusunda da saçı bence şu an çok iyi. Siyaha dönmesi isteniyor hayranlar tarafından ama bu halinden önce diğer kızların güzelliği yanında sönük kalıyordu. Dansı da iyi, ses rengi değişik ama bana hitap etmiyor. Canlı performanslarda stabil değil diğer üyeler kadar ve detone oluyor.
Jisoo ise bence çok güzel, her geri dönüşte daha da güzelleşti. Ve en stabil üye canlı performanslarda. İlk başta en zayıf halka olarak görülüyordu ama ses kontrolü iyi.
6.
Çok potansiyelli bir grup ama daha çok marka olarak kullanıyor kızları şirket diğer idoller gibi sürekli stüdyoda değiller saatlerce dans pratiği yapmıyorlar, influencer/model ve part time idol gibiler. Lisa gibi bir dansçıları var ama ön plana çıkmıyor, jennie iyi rap yapıyor ama rap partı almıyor, ben pek beğenmesem de hayranlar rose solo diye ölüyor tık yok, jisoonun aşırı parladığı bir alan yok ciddi güzel olması dışında ama sesi stabil, dansı gelişiyor ve gittikçe güzelleşiyor ayrıca çok tatlış biri olduğunu düşünüyorum. Yg çok tiksinç bir şirket bence.
7.
Ayrıca rosenin suratı debuttan beri cok degismis, poğaça yanaklıydı şimdi hem dudakları hem yanak/çene kısmı daha güzel görünüyor kesin bir işlem var anlamadım noldugunu. Jisoo doğal belli ama lisada ten rengi değişimi + burun var gibi, jenniede ten rengi dışında bir şey göremedim. Ten rengini nasıl medikal olarak açtıklarını da çok merak ediyorum bu arada
8.
Kpop'ı cok takip eden biri değilim ama jennie'yi gördükce ağzina bir tane vurasım geliyor inanilmaz sinir bozucu bir kolej kizi. Ustune yapistirilan tatli imaji da oturmuyor valla
9.
Ben de bilmiyorum anon 5, yani mağdur kesinlikle değil ama özellikle öne çıkarılma gibi bir durumu olduğunu düşünmüyorum. Kpopta sanki hiç dedikodu olmazmış gibi. Evet her grupta bir iki üye daha çok parlar. Burada da Lisa ve jennie. Ama bence BP, dört üyenin de hemen hemen eşit dağıldığı ve ayrı ayrı çok popüler olduğu nadir gruplardan diye düşünüyorum. Lisa ve jennie Bi tık daha önde. Ama olsun o kadar yetenek ve sahne ışığı olarak da daha öndeler diğer iki üyeden.
10.
Anon 4 kendi yorumunu oku istersen boş boş haterlığa gelmişsin. Yani ben senin yorumunu ciddiye almıyorum esas. Daha yetenekli bulmam niye seni delirtti ki. Evet rose diğer üyeler hele en yeteneksiz görülen jisoo kadar stabil değil şarkı söylerken.