yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    19 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    biraz da damla altunun kendine cartierden 14 bin dolara saat ve bileklik almasını konuşalım mı süslüler?

    gerçekten bu kazanılan paralar sinirimi bozmaya başladı artık siz ne düşünüyorsunuz 

    1. O paraları siz kazandırıyorsunuz. Her hikayelerini izlediğinizde, haberlerine tıkladığınızda hatta böyle sadece adını geçirip hakkında konuşulmasını arttırdığınızda para kazanıyor. Bunda Influencerların hiç suçu yok bence. Sonuçta iyi kötü konuşuluyor mu? Evet. Kazanmasın istiyorsanız o zaman adını bile geçirmeyip, takip etmeyeceksiniz ki popülerliği azalsın. 

    30 ekim 2021 22:17

    2. takip etmeyin o zaman süslü ben şahsen hiçbirini takip etmiyorum, oturdukları yerden para kazanan vasıfsız insan topluluğu.

    30 ekim 2021 22:18

    3. Takip etmiyorum süslü insta keşfetime düştü bi hesap paylaşmış fiyatıyla beraber 

    30 ekim 2021 22:19


    4. Asil arabasinin fiyati jdjdjdjjs. ne diyelim, allah bizede nasip eder insallah

    30 ekim 2021 22:21

    5. Cidden o kadar varoş görünüyor ki bu kız nasıl bu kadar aldı yürüdü inanılmaz

    30 ekim 2021 22:22

    6. Cok garip geliyor ama artık tepkisizlestim. Hiçbir

    şey düşünemiyorum 3-4 sene önce elimde öyle bir para olsaydı istediğim mesleğin peşinden koşup şu an hedefime ulaşmıştım. Bi gün elimde öyle paralar olursa da kendime söz vermiş olayim bora boka harcayacagima, bir gencin hayallerini gerçekleştirmesine vesile olacağım .

    30 ekim 2021 22:28

    7. a6 söylediğin şeyden etkilendim. ben de bir gün bu kadar çok para kazanmaya başlarsam eğer bi boka yaramayan sadece gösteriş için olan şeyler almak yerine faydalı şeylere para harcamayı düşünüyorum.

    30 ekim 2021 22:34


    8. Keşfette görmüşsün ya hangi hesap o süslü fiyatıyla yazan? 

    30 ekim 2021 22:36

    9. a9 süslü hatırlamıyorum ya anlık gördüm geçtim saat 8bin küsür dolar bileklik 4bin küsürlü bişeydi. Ama yağmur çevik de storysinde paylaşmkş fiyatıyla beraber onu da gördüm şimdi. Of cidden hayatımdan nefret ediyorum bunları gördükçe. 

    30 ekim 2021 22:44

    10. Yağmur Çevikten nefret ediyorum ya.... damla en azından dişiyle tırnağıyla kazıya kazıya geldi ama o bahsettiğin varoş öyle değil. 

    30 ekim 2021 22:50