biraz içimi dökmek istiyorum ?

nerdeyse 3 senelik erkek arkadaşımla 4 aylık bir ayrılığımız oldu. karşılıklı hatalarımızı anladığımız bazı yanlışlardan döndüğümüz bir süreç yaşadık belki özlemin de etkisiyle. aldatma vs durumları olmadı karşılıklı kavgaların birikmesiyle patlayıp ayrılmıştık barışırken ikimiz de haksız olduğumuz yerleri kabul ettik bazı yönlerimizi törpüledik değiştirdik vs şuan sağlıklı ilerliyoruz o yüzden anlattım. ama içimi sıkıştıran ve hiç geçmeyen bir mesele var

1. ben ayrılıkta çok nettim hiç pas vermedim gönderme yapmadım normal devam ettim hayatıma. oysa ayrılığa rağmen kaldırmadı 2 ay fotoğraflarımızı, sadece benim olduklarım vs de duruyordu. bu süreçte ondan hep bir adım bekledim, beni silemediği için geleceğini özür dileyeceğini falan düşündüm ama öyle olmadı. böyle oldukça benim içimdeki sinir birikti bir türlü gelmedi ama beni gözden çıkarmadı da. sonra bir gün bana tak etti onu ve arkadaşlarını her yerden çıkardım, madem olay bir yere varmayacak ipi kesen ben olayım diye. ama bir tık fevri davranıp hata ettim belki de bilmiyorum. o günden sonra beni sildi gibi oldu. acı çekmiş vs fakat emin olmuş kendisini hayatımdan çıkardığıma ondan sonra sildi fotoğrafları her neyse burdan sonra bir kızla konuşuyor bir şeyler yaşıyor.

tekniken aldatma yok belki, çünkü onun açısından 2 aydır ayrıyız her yerden silmişim ve denk geldiğimizde yüzüne bile bakmıyormuşum, sildiğine emin olunca hayatıma devam etmeye çalıştım,ilişki düşünmüyordum, bunu da ona söyledim biliyor zaten diyor. 3 hafta civarı konuşulmuş edilmiş. kafamı dağıtmaya çalıştım başka türlü olmayacaktı diyor. ben bunu unutamıyorum ve kaldıramıyorum. belki çok fevri göründüm silip atmış gibiydi hareketlerim katılıyorum ama bir türlü kabullenemiyorum başka biriyle kafa dağıtmak için bile olsa konuşulmasını. ilk başta takmadım, açıklamaları tatmin etti ve sevdiğinin farkındayım ondan eminim ve özgüvensiz durmayı da istemedim konuşuldu bu konu kapattık üstelemedim. ama birkaç ay geçti ve ben fark ettim ki aşamıyorum bu mesele rahatsızlık veriyor çatladın mı öldün mü diyorum birine koşmak tam bir saçmalık çünkü. ama bir yandan da bütün yolları kapatmıştım doğruya doğru. belki benzer şeyler yaşayanlar aşanlar aşamayanlar vardır sadece konuşmak istedim. fazla konuşabildiğim biri yok arkadaşlarımın yanında bile bu konudan konuşmaktan hoşlanmıyorum beni hiç tanımayan birilerine anlatmak istedim.. kafama takılıyor üzülüyorum istemsiz birinden sonra devam etmek çok zormuş ciddi ilişki sevgili falan yapmamış olsa bile

13 ocak 21:54

2. Rachel is that you?

O kizla bir bag kurmadigindan eminsen kafaya takacak bir sey yok hayati kendine zindan etme.

Ben de sirf aci cekmemek icin iliskiden iliskiye atlayanlari, aci cekmeyi ve yalniz kalmayi beceremeyenleri biraz kucumsuyorum altta bir yerde yalan yok. Ama iste sevgi dedigimiz sey de cesit cesit konularla sinanabiliyor. Sevgilinin karakterinden diger konularda eminsen bu sinav da sizi birbirinize daha cok baglayabilir. Madem bir kez tekrar birlesme karari aldin, artik gecmise degil onune bak.

13 ocak 22:01

3. asla eskisi gibi olmayacaksınız. ben sevgilimden ayrıldım 6 ay oldu hâlâ kimseye şans veremiyorum. ve karşıma çok iyi insanlar çıktı ona rağmen. ayrılsak da içimden sadakatim devam ediyor sanki çünkü hâlâ onu düşünüyorum unutamadım. bu şekilde de kimsenin duygularıyla oynamak istemem. demek ki o kadar önemli değilsin onun için. çivi çiviyi söker mantığıyla bile hareket etmiş olsa hata. bekleyebilirdi. bunu aşıp önüne bakamayacaksın. hep aklına geşecek. bazı şeylerin telafisi olmuyor.

13 ocak 22:07

4. ayy abartma a4

13 ocak 22:10

5. a3 kafa olarak senin gibi düşünüyorum. dediğine de katılıyorum bazı sınavlar insanları birbirine daha çok yaklaştırıyor. arada bir şey olmadığına eminim ona emin olmasam asla dönemezdim zaten. kafa dağıtmak için olsa bile beni biraz yaraladı bu durum bilmiyorum kafamda çok düşündüm aslında ya

13 ocak 22:10

6. A3 +1

13 ocak 22:13

7. a4 bilmiyorum onun arkadaşları-benim arkadaşlarım çevremizden kimseden seni kafadan silmişti hayatına odaklandı o dönem tarzı bir şey duymadım hep kendi adımın geçtiği, çok üzüldüğünü ama kendisine saygısızlık olarak göreceği için bana dönmemeye çalıştığını vs duydum. bu yüzden benden vazgeçip biriyle başlamış diyemiyorum hala beni düşünüp plan yapması o kız varken (kendisi geldi zaten çiçekle) hafifletici sebep olarak görmemi sağladı..

13 ocak 22:16

8. Neyi bekleyecekti anlamadım, çocuk senin tek fotonu bile tutmuş sen bi anda çocuğu da arkadaşlarını da çıkarmışsın. Çocuk benim arkadaşım olsa herhalde biri var derim ben bu harekete.

E yani genciz güzeliz ermiş gibi uzaklara dalarak belirsiz bir şeyi bekleyemeyiz.

Bu arada ben 4 sene uzaktan ilişki yürütüp evlendim parasızlık vs de gördük biliyorum yani bir şeyler aşmayı 20 yaşında yeni sevgilisi olmuş kız değilim.

13 ocak 22:19

9. Seni suçlamak için söylemiyorum ss ama kabul etmen gerekiyor sevgilin bunu yaptıysa sen de bariz bir şekilde onu buna itmişsin. Ortada bir günah varsa suç biraz da senin.

Ki yok.

13 ocak 22:32

10. evet anlıyorum kızlar

sadece yabancılardan fikir almak istedim olayı tamamen olduğu gibi aktarıp. arkadaşlarımdan aksini duymuyorum hatta büyüttüğüm bu durumu fazla içselleştirdiğim için kızıyorlar ama arkadaşım oldukları için acaba barışma kararımda yanımda olmak adına mı böyle konuşuyorlar destekçiler diye düşünmeden edemiyordum. biraz başkalarına da sormak istedim

13 ocak 22:43