biraz saçma olacak ama ilişki sorusu ?

selam süslüler daha önce flört ettiğim birisi ile tekrar görüşmeye başladık hersey çok iyi bir problem yok ama dün bir mekana gitti ve orada story atan bir kizi takip edip fotoğrafını beğenmiş ve sürekli instagramda aktif. ne yapacağımı bilemedim yani suan bir ilişkiye dönüşmedi ve karışamam sanırım. ailesi ve ben dışında herhangi bir kiz takip etmiyordu. birkaç imada bulundum ama öyle birsey olmayacağını bana yanlış yapmayacağını falan söylüyor. daha önce de bu tarz şeyleri yaşadığım için rahat olamıyorum. sizce ne yapmalıyım?

1. Haklısın ama karşıma hep böylesi çıkıyor tüm ilişkilerimde aldatılmısımdır neredeyse bilmiyorum belki problem bendedir

1 temmuz 2024 17:24

2. Beğendiğini nasıl gördün?

1 temmuz 2024 17:33

3. sorduğun sorunun cevabı değil ama ailesi ve flörtü dışında başka kız takip etmemesi bana bir sorun gibi geliyor. tabi her gördüğünü takip etsin demiyorum ama insanın okul arkadaşları, iş arkadaşları, mahalleden tanıdıkları olur takip eder yani.

1 temmuz 2024 17:34

4. Yani ailesi dediğim 2-3 kişi değil çok kalabalık bir aile ama bence kimseyi takip etmemesi daha iyi neden takip ettiğini de tahmin edebiliyorum ama yine de kırıcı işte

1 temmuz 2024 17:39

5. @a3 süslü çok kişi takip etmediği için arada öyle profiline bakıyordum baktım kizi takip etmiş fotoğraflarını beğenmiş kızın profili açıktı

1 temmuz 2024 18:16

6. Doğru söylüyorsun süslü daha önce ki ilişkimde böyle şeyler  yaşadım hep görmezden geldiğim için daha da fazlasını yaptı ben üzüldüğümle kaldım sadece boş yere

1 temmuz 2024 18:24

7. bu henüz sevgili değiliz bi sorumluluğu yok bokunu başımıza saranı allah kahhar adıyla kahreder umarım. siz de bu saçma sapan düşünceyi beslemeyin desteklemeyin allah aşkına, gayet de sorumluluk var flört döneminde karşındaki insana karşı. iletişimi kesip her yerden çıkarırım ben olsam. daha en başından böyle yapan insan ileride de sadece sana sadık kalmaz emin ol daha çok üzülürsün.

1 temmuz 2024 18:53

8. Haklısınız süslüler yüzyüze net bir şekilde konusucam rahatsız olduğumu söylicem kabul etmiyorsa da kendisi bilir.

1 temmuz 2024 21:14