biri sürekli evlilik çok güzel diyorsa sebebi nedir?

buluşmalarda bir şekilde konu buraya gelince evlilik çok güzel diye görüş belirtiyor ve grupta herkes evli zaten hava atma vs öyle durumlar yok. sadece bu kadar güzel olan ne merak ediyorum sizce ne olabilir?

1. biri durduk yere bir şeyi güzelliyorsa kendini ikna ekmeye çalıştığını düşünürdüm. belki evliliğinde çaktırmadığı sorunlar var ve evli olmanın bekar olmaktan çok daha iyi olduğuna dair onaylanma ihtiyacı var.

dümdüz hayatını övme peşinde de olabilir.

9 kasım 2024 23:49

2. Yani süslü ben de evli olmasam ee var bir keramet diyeceğim her bekar gibi ama biliyorum işte ne ne güzel yönleri de var olumsuz durumlar da var dört dörtlük değil. Tam olarak neyden dolayı diyor anlamıyorum öyle şımarık övünen eden biri değil asla tam tersi cooldur yani gerçekten çözemiyorum

9 kasım 2024 23:49

3. ben bu tarz insanların genelde kapalı olduğunu gözlemledim ya. aile evinden kurtuluş gibi sanırım onlar için biraz. sevgilileriyle rahat rahat görüşemeyip dışarı çıkamama durumundan kurtuluyorlar gibi. yani gerçekten kapalı olmayıp da paso "evlilik çok güzel" diye gezen birini görmedim nedense.

9 kasım 2024 23:52

4. Bir erkek mi bunu söyleyen? Yanlarında karıları varsa yapıyorlar genelde. Erkeklerin hiçbir lafına inanmıyorum ya

9 kasım 2024 23:52

5. Eşini çok seviyodur ve mutludur. Mutluluğu paylaşmak da bir ihtiyaç ya. İyiyse her şey arkadaşım için ben takılmazdım maks arada takılırdım yani hadi kankim anlat evliliğin nasıl falan diye.

Bu arada aile evinde aşırı problemler olup kendi evliliği normal olan insanlar bunu da kaldıramıyo nerden bildiğimi sormayın snfjfk

9 kasım 2024 23:55

6. Hayır süslüler bunu söyleyen bir kadın ve meslek sahibi okumuş etmiş biri ekonomik özgürlük vs her şey zaten var hani evlenerek elde ettiği bi şey yok. tamam kocasını seviyordur ama öyle deli divane aşık uzun ilişkiler sonrası evlenmedi hatta bir sene içinde tanıştı etti nişanlanıp sonraki sene evlendi diyeyim ama ne zaman konu açılsa evlilik sevgililikten daha güzel diyor belki de karakter meselesi bilemiyorum

9 kasım 2024 23:58

7. Ss senin tabirini direkt kopyalayarak "meslek sahibi okumuş etmiş ekonomik özgürlük vs " bu saydığın her şeyim vallahi evlenene dek vardı.hani evlenerek elde ettiğim gerçekten  bi şey yok. "tamam kocasını seviyordur ama öyle deli divane aşık uzun ilişkiler sonrası evlenmedi" tabirin mesela kendini ikna etme şeklin diyorum ben de. Ve hatta bende "bir sene içinde tanıştı etti nişanlanıp sonraki sene evlendim.ve cidden ne zaman konu açılsa evlilik sevgililikten daha güzel diyorum.birbiriyle uyumlu iki insanın aynı anda birbirini sevmesi mucize gibi geliyor ve insanlara yolunda giden şeyler bazen batıyor.evlilik güzellemesi yapmıyorum, evlenmek övünülecek bir şey de demiyorum ki zaten değil.ama evet evlilik tüm sorumluluklara ve değişen dinamiklere rağmen sevgililikten daha güzel.ve yine söylüyorum eşim evlilik sonrası bana madden hiçbir şey katmadı.iki insan birbiribi aynı anda sevebilir ss kalbinizi o kadar da karartmayın.

10 kasım 2024 00:45

8. Evliyim ve cok mutluyum valla bazen benim de evlilik cok guzel bir sey diyesim geliyor ama sadece içimden geldigi icin.

10 kasım 2024 00:56

9. Bana söylediğiniz şey çok saçma geldi. Detayları size muhtemelen nazar değmesin diye anlatmadığı için öylesine evlendi gibi bir intiba edinmişsiniz. Ama anladığım kadarıyla kadın mutluluktan içinde en azından o kadarını tutamayıp evlilik çok güzel diyip diyip duruyor herkese. demek ki aşırı güzel ama çaktırmak istemediği bir evliliği var diye yorumlarım mesela ben. Bizde de var ama bu kadın niye bu kadar övüyor demek aklıma gelmez. Yermek için söylemiyorum yanlış anlamayın, zaten bekarım da ama anlaşılıyor ki kadında olan şey sizde yok. Demek ki eşiyle aşırı uyumlular, cinsel hayatları süper, çok seviyorlar birbirlerini, belki ruh eşlerini bulmuşlar vb vb vb...

10 kasım 2024 01:21

10. deli divane aşık uzun ilişkiler sonrası evlenmedi mi? Uzun ilişkisi olanların çoğu deli divane aşık değil zaten. Hatta 1 yıl içinde evlendiyse deli divane olma ihtimali daha yüksek lol. Durduk yere söylese neyse de kadın konusu açılınca söylüyormuş. Evliliğin çok güzel olması için de illa kusursuz olması gerekmiyor. Senin için öyle olmasa da onun için belirtecek kadar güzel bir şey demek ki.

10 kasım 2024 03:17