birilerinden bişey istemek beni o kadar zorluyor ki anksiyete krizi geçiriyorum resmen?

bugün saat 5'e kadar uzun süredir görüşmediğim birinden çok çok basit bir şey rica etmem gerek. ama arayamiyorum nefesim daralıyor göğsüme bir ağrı çöktü sabahtan beri. yine çalıştığım işyerinin yaşadığım yerdeki subelerinenden birine gidip bir gün çalışmam gerekiyor ay sonuna kadar (yoksa cikisim yapılacak) ama gidip de konuşamıyorum kimseyle. sabah sınava giremeyeceğimi bildirmek için kursu arayacaktim o kadar zorlandım ki arayana kadar.

1. ya gerçekten kalbimde bir ağırlık var şu anda. düşününce çok basit bir durum ama aşırı korkuyorum aramaktan hâlbuki aramız çok iyiydi mesela bu kişiyle beni de severdi ama şimdi benden nefret ediyomus gibi hissediyorum veya iş için konuşmaya gittiğimde ordakiler beni asla istemicek ve kabul etmicekler gibi hissediyorum

26 ağustos 2022 15:31

2. Merhaba sosyal anksiyete bebek

26 ağustos 2022 15:37

3. Bu benim

26 ağustos 2022 17:36

4. Süslüm küçük yaşlarda ailen bazı sorumlulukları sana yüklemekte geç kalmış veya direkt kendileri yapmış  olabilir mi ? Bazen ben de bir şeyler istemekte zorlanıyorum bu derece fazla olmasa da, sebebinin bu olabileceğini düşünüyorum. Yine başkasının benim için yapmasını istiyorum sanırım. Psikoloji bilenler gelsin pls.

27 ağustos 2022 00:29