birine biseksuel misin diye sorulur mu?nasil adım atacağım?
sınıftan biri acaba biseksuel mi, lezbiyen mi hatta transeksüel falan mı merak ediyorum.
neden derseniz sanırım hoşlanıyorum.lgbti üyesi olduğunu biliyorum,maskulen de birisi. bu yüzden transeksüel mi diye düşünürdürdu ama bunun önemi yok yani o sadece merak.kadinlardan kesin hoşlanıyor mu bunu öğrenmek istiyorum.
bana ilgisi var gibi geliyor ama tamamen yanılıyor da olabilirim.eger hoşlanıyorsa kadınlardan hoşlanma durumumu nasıl belli ederim bilmiyorum çünkü biseksuel olup olmadığımdan emin değilim.
eğer ileride olmadığımı anlarsam yok yere biseksuelim demiş olurum insanlara ama demezsem de bu kişiyle şansım varken kaçırabilirim(eğer benden hoşlandiysa)
insanların bilmesine gerek yok diyebilirsiniz ama hep aynı ortamda bulunurken bu tarz konular geçiyor,soyleyecek olursam herkes duyacak yani.insanlarin bilmesi sorun değil ama gerçek olmayan bir şeyi bilmeleri bir sorun sonuçta (ileride olmadığımi anlarsam yani)
ne yapmalıyım?ilgi belli etme durumu çok zor çünkü her harekette bu arkadaşça da olabilir,hoşlanma da diyorum.
direk sorsam sorun olur mu?yani merak ediyor gibi sorsam konusu açılınca?rahatsiz mi etmiş olurum?