“birini surekli dusunuyosaniz o da muhtemelen sizi dusunuyodur” diye bir soylem var ya hani ona inanıyor musunuz?

ya da birine cok odaklanirsak zihnimizde bi sekilde iletisim kurmayi saglayabilir miyiz sizce deneyen var mi

1. maalesef gerçek hayatta bunlar geçerli olmuyor :(

25 ağustos 2019 00:00

2. inanmıyorum. Ben eski sevgilimi düşünürken o yeni sevgilisini düşünüyor :)

25 ağustos 2019 00:01

3. Inanmıyorum .

25 ağustos 2019 00:15

4. Olabilir diye düşünüyorum kendi yaşadığım bir şey anlatacağım.

üniversite 4 e geçtiğim bir yaz dedemin cenazesi için köye gittik. orda evimiz var 1 ay da kaldık. Bir gün annemin eski bir arkadaşı ziyarete gelmişti oğluyla birlikte. Ben kapıyı açtım 5 dk merhaba hoşgeldiniz beş gittiniz diyip kuzenlerin yanına gittim. Çocuğa hiç dikkat etmedim sadece aşağı yukarı sarı saçlı ince simali biri olarak hatırlıyorum. bikac ay sonra inanamazsınız her hafta en az iki üç kere rüyama girdi. yaklaşık bir yıl boyunca düzenli rüyamda gördüm. Rüyamda genelde hep düşünceli, dalgın biçimde oturur halde ya da uzaktan melül melül bana bakarken görüyordum.

sonra mezuniyet, meslek stajı derken annemin arkadaşı oğlum gördüğümden beri çok sevdi olmaz mi bu iş diye anneme söylemiş. Tabi kabul etmedim ama belki anasını aracı edene kadar modern yollarla bana ulaşıp yakınlarsak olabilirdi. Çünkü o rüyalardaki bakışlardan etkilenmeye başlamıştım diyebilirim.

25 ağustos 2019 10:28

5. Olursa tesadüf olabilir. Ama olacak diye kural yok. Olmaz.

25 ağustos 2019 11:39

6. Loserlığa giriş kitabının ilk cümlesi