birlikte depresyondayken biseyler kötü giderken sizle olan ama hayatinizda guzel biseyler olmaya baslayinca sizle konusmayi kesen ?

arkadaslariniz var mi? ne yapiyorsunuz bu durumlarda iliskiniz eski haline donuyor mu zamanla

1. Yani demek istedigim iki tarafinda hayati kotuyken moraller bozukken gayet ourup konusabiliyoruz. Hayat soyle hayat boyle muhabbetleri. Onun basina guzel seyler geldiğinde de konusmaya decam ederiz egleniriz seviniriz kutlariz. Ama ne zaman benim hayatimda guzel bisey olsa bu arkadasim yalniz kalmak istiyorum diyop icine kapaniyor. Oyle soguk tatsiz ceavplar verip resmen benle gorusmeyi kesiyor. Kendisine nasil ulasacagimi bilemiyorum. Resmen kendimi suclu hissettiriyor. Siz boyle bisey yasadiniz mi hic

26 temmuz 2019 20:11

2. Aslında ruh haline göre arkadaşlarınla konuşuyosun gibi geliyor. Yani böyle sıkıntılı zamanlarımda beni anlayacak arkadaşlarım, güzel şeylerimi paylaşacağım arkadaşlarım gibi. Bende bir buhran dönemindeyim bu dönemde aslında çok sık konuşmadığım arkadaşımla daha çok konuşmaya başladığımı farkettim. Beni anlayacağı için belki de buhranım geçse onu kullanıp attığım için değilde onunla pek konuşacağımız şey kalmadığı için azalır belki konuşmalar

26 temmuz 2019 20:13

3. Anladim. Yani bu donemlerdr onu anlamayacagimi dusundugu icin uzaklasiyor diyorsunuz. Bu durum beni epey uzuyor aslinda. Insanin mutlulugu da icinde sönüp gidiyor resmen. Çünkü zor zamanlarda yanimda o oldugu icin mutlu oldugumda da ilk onla paylasasim geliyor ve haberi vermemle mesajlarima cevap alamamaya baslamam bir oluyor. Su an mutlu bir donemdeyim mesela ama inanilmaz rahatsiz edici bir his ve burukluk var icimde

26 temmuz 2019 20:15

4. Oldu tabii. Gonul isimden dolayi Hayatim kotuyken yanimdaydi. Ne iyi dost derdim. Sevgilim oldu. Onun zaten vardi. Sonra bi yil sonra sevgilim bana evlilik teklif etti. Arkadasimin sevgilisinden hala ses yoktu. Bunu kaldiramadi resmen. Nisanima dahi gelmedi. Her hafta evime gelen kiz aramadi bile. Bekarliga vedaya ortak arkadasimiz zoruyla (sonra ogrendim) geldi. Dugunume hayirli olsun diyemedi. Ben de hic konusmadim. 2 yil sonra evlendi o da. Bak oluyomus bosuna bu kadar kastin, boyun uzamiyo vs. Demek isterdim :)Mutlulugumla mutsuz oldu. Meger ben mutsuzken bundan besleniyormus. Iyi dostlar iyi gununuzde de yanimizda olandir. Bunun gibi seyleri etrafimda da gordum sonra.

26 temmuz 2019 20:36

5. Ben de boyle bi donemdeyim tam olarak. Anlattiginiz gibi yani evlilik sureci. Gece gunduz birlikte oldugumuz arkadasim konusmuyor su an aramiyor ararsam bisey sorarsam aynen cnm yaziyor mesela sadece. En son neyin var diye ustune gidince yalniz kalmak istiyorum biraz dedi. Tabiki yalniz birakirim yalniz kalmak istiyorsa ama hayatina normal devam ederken sadece kendini bana karsi kapatmasina acikcasi biraz icten kırıldım. Cok da üzüldüm. Ne yapmam gerek bilemiyorum

26 temmuz 2019 21:40

6. Süslüm beni de insanlar mutsuz zamanında kullanıp mutlu olduklarında kenara fırlattılar affedersin.  bir arkadaşımın işsizken yanında oldum bir altı ay boyunca sürekli onunla iş aradım. Sonra bi anda bir sessizlik oldu meğerse işe girmiş. Bana bir haber bile vermedi. Karışımdaki böyle yapınca ben de soğuyorum haliyle. Yine bir arkadaşım okul dönemi boyunca ilişkisi ciddiye bilemediği için gelip bana saatlerce dert yanardı, evlenme teklifi almış nişanlanmış. Değil çağırması haberim bile olmadı. Bu insanlar böyle yapınca benim de içimden mutluluklarına ekmek banmak gelmiyor açıkçası.

26 temmuz 2019 22:56

7. Durumunuz benimkine benziyorsa madem size sunu söyleyebilirim; hic takilmayin. Bos verin. Beni kıskanıyor diyip (ki oyle) gecmeye calisin. Hayatınızın en guzel gunleri.tadini çıkarın. Ayni donem dugunune 3 gun kala iptal olan bi arkadaşim daha vardı o bile hic böyle bir sey yapmadi (yapsaydi anlayisla karşılardim. Kolay bi surec degildi) her onemli animda yanimda oldu. Arkadaşlık boyle bir seydir. Kotu gununde yaninda iyi gununde uzak dur diye bir mantik yok. Benim arkadasligim oyle olmaz. Uzulup hala ulasmaya calistiginiza gore siz de arkadaşliginiza onem verin birisisiniz. Yalnız kalmak istiyorum demis iste. Dusunmeyin daha.durum ortada. Yolunuza bakin. Hayat boyu cok az insan hep yanimizda oluyor. Donem donem gelip giden insanlar da oluyor. Bu da boyle biriymis iste. Yazik. Mutluluklar dilerim.

26 temmuz 2019 23:24