1. erkek halimle sadece haftada 50 kilometre bisiklet sürerek, yediklerime içtiklerime zerre kadar dikkat etmeden 6 ayda 10 kilo verdim (boyun kusuratı 10 kilodaydım). ben yarış bisikleti kullanıyordum, tavsiye ederim. katlanabilir bisiklet trafikte falan zor. bi oturusta 20 kilometre sürülebileceğine hiç inanmıyorum katlanabilir bisikletin.
lakin eğer amaç fiziği düzeltmekse hiç mantıklı değil, kesinlikle spor salonuna gidip ağırlık çalışmanızı öneririm. bisikletle 10 kiloyu verdiğimde hala skinny fat fizikteydim, bu yılın başında ağırlık çalışmaya başladıktan sonra o 10 kiloyu fazlasıyla geri almama ve hayatımda sahip öldüğüm en yüksek kiloya sahip olmama rağmen vücudumun oran-orantısı gayet yerinde. ağırlık çalışma yoluna gidecekseniz şimdiden uyarayım, tartıda göreceğiniz rakamlar size spazm geçirtebilir. tartıya çok bakmayın o yüzden. aynaya bakın. ince bir bel, selülitsiz dolgun kalçalar ve bacaklar gördüğünüz zaman çabanıza değdiğini göreceksiniz. harcayacağınız zaman olarak bisikletle 50 kilometre yapmakla aynı zamanı harcarsınız.