bisikletten anlayan süslüler bakabilir mi?

uzun süredir almak istiyorum artık kesin kararlıyım. hem de kilo vermeme yardımı olur. şu eski tip pinokyolar ya da katlanan bisikletler hoşuma gidiyor daha sevimliler ancak daha spor kullanımlar için normaller daha mı iyi? bu arada 2. el letgo vs.den bakacağım ancak hiç anlamam kaç jant kaç vites. bütçe 200 civarı.

1. Günlük kullanacaksanız katlanabilirler iyi çünkü otobüse, metroya bindiğinizde taşıyabilirsiniz. Ama bisiklet yolunda spor için normal daha iyi. Bir de letgo da hangi model marka var bilmiyorum ama bütçeniz biraz az o yüzden alacağınız bisikletin bir sorunu olup olmadığından emin olun. Alın bir kaç tur atın kurcalayın biraz.

30 mayıs 2018 19:44

2. Şuan için idareten bir bisiklet almak istiyorum ama daha sonra daha kaliteli bi şey alabilirim. Katlananlar pahalı ancak biraz eski ve pinokyo modellerde bi kaç tane denk geldim uygun fiyatlı.

Maalesef İzmir'de değilim süslücüm?

30 mayıs 2018 20:21

3. katlanabilen bisikletlerin en iyisini bile alsanız sorun çıkarıyor, ucuza alırsanız hemen bozulabilir. eğer ikinci else de kaç senelik olduğuna ve yeni fiyatına bir bakın derim ama ben katlananları tavsiye etmem çok gerekli değilse yanınızda taşımanız. zaten sürerken de küçük tekerleklerden dolayı çok yoruyor, öyle uzun mesafeli yerlere gidilmiyor onlarla. ben şehir bisikletlerini öneririm.

bence bisiklette en önemlisi oturunca rahat bir pozisyonda olmak. öne mi eğilerek yoksa daha dik oturarak mı rahat ediyorsunuz denemelisiniz. veya çerçeve uzunluğunda bacaklarınız rahat ediyor mu, bisiklet size uzun mu kısa mı denenmeli. keza tekerlek büyüklüğü de rahatlık için rol oynuyor ve jant deniyor sanırım buna. 26 ve 28 ikisini de deneyin.

vites: eğer inişli çıkışlı bir ilde oturuyorsanız ben 21 vites öneririm - önde 3 arkada 7. eğer düz bir ildeyseniz sadece arka tekerde 3 vites bile işinizi görür.

frenler: alırken mutlaka binip test edin. yağmurda kayar mı kaymaz mı ısmar bir yer varsa etrafta geçip anlamaya çalışın.

eğer süreceğiniz alan taşlıksa, süspansiyonlarına bakabilirsiniz. onu da taşlık yerden gecinde koltuktan zıplıyor musunuz yoksa rahat sürebiliyor musunuza cevap vererek anlayabilirsiniz.

ışıklar: olur da karanlığa denk gelirseniz bir gün arabalar görünür olmalısınız.

30 mayıs 2018 21:04