biten ilişki sonrası sosyal medya takibi?

biten, yolunda gitmeyen ve arafta kalan ilişkilerinizde sosyal medyadan takipleşmeye devam ediyor musunuz? takip edenler; gördükçe moraliniz bozulmuyor mu? hani karşı tarafın paylaşımlarını üzerine alınma durumu falan elbette oluyordur değil mi? benim arafta kalan ve devam etmeme ihtimali çok yüksek bir ilişkim var, paylaşımlarını görmek modumu düşürebiliyor ama takipten çıkmak ergence durur gibi düşünüyorum. sizin fikirleriniz neler?

1. Karşı tarafın takibi bıraktığını görmek de kötü değil mi ya (gizlinot: Swh)

7 temmuz 2018 02:33

2. Engellemek durduk yere çatışmaya sebep olabiliyor bazen. Bence bir süre bekleyin baktınız kötü etkilenmeye devam ediyorsunuz takip etmezsiniz. Hem bu arada aranızdaki bağ da zayıflamış olur ve takipten çıkmak için geçerli bir sebep gibi olur bu durum. Bu arada diğer mecraları pek bilmiyorum ama instagramda kişileri sessize almak gibi bir özellik var sanırım.

7 temmuz 2018 02:40

3. (yazar: asya) haklısınız, biraz daha beklemek daha iyi olucak sanırım bir yerden sonra onun hayatına devam ediyor oluşundan feyz alıp bende yoluma bakarım herhalde

7 temmuz 2018 02:44

4. Kanalını izlediğim hintli bir psikolojik danışman var, videolarından birinde eğer ilişki bir şekilde yürümedi ve bittiyse mutlaka yüz yüze konuşularak sonlandırılmalı, sonrasında da yine birebir iletişim kurularak sosyal mecralardan takibi bırakmalı diyordu. Çünkü her iki tarafın kırılmadığı bir sonlandırım en düşük dozda üzüntü bıraktığı için karşı taraftan çok kişinin kendisini olumlu yönde etkilermiş. Benim mantığıma da uymuştu açıkçası.

7 temmuz 2018 02:52

5. (yazar: mimerayk) kanalı merak ettim adını paylaşabilir misiniz rica etsem? :) Yüzyüze konuştuktan sonra daha iyi olabilir evet ama benim bunu gerçekleştirme ihtimalim pek yok malesef :)

7 temmuz 2018 03:15

6. Süslü bana bu tarz şeyleri aşmak lazımmış gibi geliyor. Takipten çıkmak vs. ergence geliyor ve bence hala umursadığını belli ediyor. Paylaşımlarını görünce canınız sıkılıyorsa hem storylerini hem gönderilerini sessize alabilirsiniz, böylece görmemiş olursunuz. :)

7 temmuz 2018 05:28

7. NefretiK korkunç bir ayrılık yaşamadıysam sadece sessiz alıyorum ben, sadece gözüm görmesin diyerek. Korkunç bir ayrılıkta da engelleyip fake hesaptan takip ediyorum jdjdjd

7 temmuz 2018 06:14

8. İnstagraöda sessize al diye bir seçenek bar. Akışta ve hikayede sessize alabiliyorsun, bir süre öyle yap, sonrasında da duruma göre silersin bence:)

7 temmuz 2018 08:29

9. Ben bir hafta hiçbir şey yapmıyorum ne fotoları kaldırıyorum ne başka bir şey sonra pat hepsini kaldırıp her yerden engelliyorum çünkü benim için çnemli olan onun gözünde nasıl durduğum değil kendi akıl sağlığım

7 temmuz 2018 10:35

10. Sessize alın isterseniz. Ama ben takipten çıkıyorum yani artık bir bağım kalmamış merak da etmiyorum ne diye göreyim paylasimlarini diye düşünüyorum

7 temmuz 2018 11:59