biyometrik fotoğrafta iyi çıkmak için tavsiyeler?

tavsiyeleriniz var mı? hiç düzgün fotoğrafım yok hepsinde korkunç çıkıyorum yüzüm kabak gibi patlıyor fotoğraflarda. kimliğimde kullanacağım için düzgün bir fotoğrafım olsun istiyorum. tavsiyelerinizi dinliyorum süslüler

1. böyle bir sey mümkün olabilir mi ya :d biz annemle kimlik için çektirmeye gittiğimizde şok olmuştuk fotoğrafçıda fotoğrafı görür görmez bi gülme aldı kapıdan çıktık kapının önünde yarım saat güldük annem "kumpirlik patates gibi çıkmısız" dedikce hgfdsh ki çook minik bi yüzümüz vardır yani minnacık surat bile kocaman bi patatese dönüsüyor :d

ama korkmayın süslü kimlik renkli olmadığı için kimlikte belli olmuyor, önerim yok maalesef.

28 mart 2019 10:03

2. İmkansız

28 mart 2019 10:05

3. Bununla yaşamayı öğrenmelisin. Robot resim gibi düşün seni tasvir etmek için yapılmış birşey ama asla sana benzemiyo

28 mart 2019 10:35

4. Benim tavsiyim yok ama sanırım makyajsız olmak gerekiyormuş. Doğru mudur acaba

28 mart 2019 10:44

5. bazı kişiler müthiş çıkıyo ama biyometrik fotoğrafta bile...

28 mart 2019 10:58

6. saçlar kulak arkasında olacak, kulağınızda ufacık bir küpe olabilir. Kendinizi güzel hissettiğiniz en doğal makyajınızı yapın. (doğal olması önemli, renkli ve parlak ürünlerden kaçının.) Çok hafif bir tebessüm olabilir, dişler gözükmeyecek şekilde. Gömlek ya da v-yakalı bir bluz giyin. Rengini de size yakışan bir renkten seçin. (neon olmasın yeter.) Çektirdikten sonra gerekirse fotoğrafçıdan rica edin, göstersin size. Beğenmezseniz tekrar çektirin. 2 sene önce böyle bir biyometrik fotoğraf çektirmiştim. İmkanım olsa hala aynısını kullanırım, o kadar iyi çıkmıştı.

28 mart 2019 11:15

7. Ben full makyajken çektirdim biyometrik fotoğrafımı hiç de sorun olmadı. Ehliyette de kimlikte de o var. Ağır makyaj olmadığı sürece sorun olmaz makyaj.

28 mart 2019 11:41

8. Rötuş yapilmiyormus bu yüzden ben full makeup gittim eyelinerına kadar hiç de bir sey olmadı. Ve işin garip kısmı suratim günlük hayatta kumpirlik patates gibi ama fotoğrafta çok güzel çıktım:D sanirim hayattaki tek güzel fotografim

28 mart 2019 13:53

9. Estee lauder double wear fondöten sürüp doğal renklerde makyaj yaptım, photoshoplu gibi çıktı cildim, inanamadım.

29 mart 2019 00:58