biz yakın arkadaş değil miyiz?

süslüler 1.5 yıldır tanıdığım biri var. aynı is yerinde çalışıyoruz. yakın arkadaş oldugumuzu hep söylerdi iyi anlaşırdik. bu kişinin 3-4 kişilik bir arkadaş grubu var bu kişilerle de haftada bir kahve içeriz . bu aralar ruhen kendimi iyi hissetmedigimi biliyor hatta plan yapmaya çalışıyordum küçük bir haftasonu tatili. bu kişi bu arkadaş grubuyla rakı balığa gitmişler bana kimse bişey demedi ertesi gün yemeğe yine bana kimse bişey demedi. birde eylül ayında evlendi kına gecesinden sonra after yaptılar yine çagrilmadim. acaba biz arkadaş değil miyiz ? sadece iş yeri sebebiyle mi beraberiz ? sürekli sen benim en güvendiğim insansın en iyi arkadaşımsın diyor.

1. Evet süslü katılıyorum sana ama bana böyle söylemiyordu en yakın arkadaşı x diyelim sen x le aynisin diyordu. Onun söylemleri üzerine konuşuyorum. Eğer o kaadar da yakın değilsek bilmek isterim sanırım normal arkadaşız.

26 ocak 2024 10:53

2. İş arkadaşı olarak görüyordur, ben de iş arkadaşlarımı yakın arkadaş grubuma sokam, 10-15 yıllık arakdaş grubu içinde. 1,5 yıldır tanıdığım iş arkadaşımın işi yok, beni de çağırsınlar istemem. O grupta herkes herkesin birçok şeyini biliyordur, rakıda dertleşirler ederler, iş ortamından birinin ne işi var? Kahve ayrı rakı ya da tatil ayrı ss. Üzülmenizi gerektirecek bir durum yok, yaşanmışlıklarınız çok yok çünkü, arkadaşlık zaman isteyen birşey. Sıkkınsa canınız siz teklif edin gel rakıya gidelim falan diye

26 ocak 2024 11:05

3. Arkadaşın çok gevşekmiş boş yapmasın o zaman

26 ocak 2024 11:09

4. İş arkadaşı olarak görüyor belli ki. Gerek yoktu yakın arkadaşımsın muhabbetine.

Diğer arkadaş grubu seni tanıyor mu rakı balığa o yüzden cagirmamis olabilir belki. Ama yakın arkadaş aftera çağırılır en azından. en iyi arkadaşımsın diyen kişiden bu beklenir. Bence iş kategorisine koyup dosyala onu ss.

26 ocak 2024 11:15

5. İş yerinde boşta kalmamak için öyle söylüyordur ss salla gitsin ya ve artık yakın davranma bence.

Sürekli yakın arkadaşımsın cart curt diyince insan kendini önemli bir yerdeymiş gibi hisseder haliyle, ben hayal kırıklığına uğrardım açıkçası.

26 ocak 2024 11:35

6. İş arkadaşım asla dışarda okulda edindiğim arkadaşım gibi olamaz. Bir kere iş arkadaşım yani allah korusun en ufak sıkıntıda her şeyimi bilen bir düşman demek bu.

26 ocak 2024 11:55

7. Çok darlamışsındır. Komün hayatı gibi yaşamak zorunda değil kimse. Arkadaş grubuyla kahve içmeye davet etse de arkadaş grubu ayrıdır, siz ayrısınızdır her buluşmaya çağırmak zorunda değil. Belki de arkadaş grubundan sizi sevmeyen biri vardır. Birebir arkadaşlığınıza bakın siz o nasıl? İyiyse aranız ottan b*ktan sebeplere takılmayın, üyesi olmadığınız bir arkadaş grubuna boşuna triplenmeyin.

26 ocak 2024 12:00

8. Benim de iş yerinde çok yakın arkadaşım var ama ben de en yakınlarımdan oluşan gruba dahil etmem çünkü 10 yıllık arkadaşım onlar. Belki gruptaki biriyle yıldızınız uyuşmamıştır. Belki aralarında özel şeyler konuşulacaktır. Normal bence

26 ocak 2024 16:12

9. Nerden bu ön yargılar anlamak mümkün değil. Hiçte darlamadım. Hep kendileri davet etti. Hiç odamdan kalkıp yanına gitmedim hep o geldi. Kendi yakınlık kurdu. O yüzden bu davranışı tuhaf geldi. Acaba bana yalan mı söylüyor diye düşündüm. Kıdem ve mesleki sıfat olarak bir kademe üstüyüm işe girdikten sonra çok destekte oldum. Gelmediği günler işlerini ben hallettim. "Yakın arkadaşız " diye . ki tek yakın arkadaşım da o değil. benim kafamda yakın arkadaşlık bu değil. Tanım olarak İyi arkadaş olabilir, sohbetimiz keyifli olabilir bunlar başka şeyler. Ama kına afterina yakın arkadaşım dedigim kişiyi çağırırım. Ya da yakın arkadaşım çok üzgünse onunla plan yaparim. Burada sormak istediğim sey bu normal bir arkadaşlık mi sizde yakın arkadaşım diye düşündüğünüz kişilere böyle mi davranırsiniz?

26 ocak 2024 16:16

10. Bence iş yerinde sizi kullanmak için öyle söylemiş ss. Bir daha inanmayın ve işlerini yapmayın sakın

26 ocak 2024 16:19