brezilya fönü mü yaptırsam dyson airstrait mi alsam?

dalgalı, ince telli saçlarım var. benim için önemli olan saçımın zarar görmemesi. çünkü zaten iki tel saçım var ve çok cansızlar hemen kırılıyor. boya, açıcı falan hiçbir şey yok. bana ne tavsiye edersiniz? inanın parasında değilim saçıma en az zarar verecek şeyi istiyorum.

1. bence brezilya fönü sağlıklı bir şey değil süslü ya, sürdürülebilir de değil.

23 mayıs 2024 13:18

2. airstrait zarar vermiyor ve ömür boyu kullanacaksın. mağazada dene kendi saçında performansını beğenirsen al bence

23 mayıs 2024 13:24

3. bence de dyson daha mantıklı. bu tarz işlemlerin saça zarar verdiğini düşünüyorum. dyson tamamen zararsız demiyorum, bende airwrap var mesela ve sonuçta saça ısıl bir işlem uygulanıyor. ama sizin ikileminizde kesinlikle dyson derim.

23 mayıs 2024 13:28

4. a4 selam konudan bağımsız keratin botoks saçı ağırlaştırır mı benim saçlarım ince telli seyrek ve çabuk yağlanan bir saç çok daha kötü olur mu?

23 mayıs 2024 13:49

5. Brezilya fönüne ben de biraz önyargılı bakıyorum açıkçası. O çıkan buharlar, saça uygulanan kaç tur düzleştirici.. solumak da çok zararlı o havayı, o bile tırstırıyor beni. Bu arada öyle zor şekil alan saçlarım yok, zaten öyle çok güçlü, gür değil saçlarım. Ama düz saçı daha çok seviyorum, benim saçlarım öyle doğal haliyle kullanabileceğim şekilde değil malesef. Yıkadıktan sonra 10 dk'da düz yapsam beni 2-3 gün idare etse yeter o.

Brezilya fönünü düşünmemin sebebi keratinin saçı da beslediğini söylemeleri. Bir de baya parlak oluyor işlemden sonra. Ama hem saçı daha çabuk yağlandırıyor muş hem de etkisi gidince saç püskül püskül oluyormuş. Çevremde de hiç yaptıran yok, o yüzden tam eksisi artısı ne pek de bilmiyorum malesef

23 mayıs 2024 13:51

6. keratin uzun vadede saçı inceltiyor diyenler var ama kuaförlerin yalancısıyım açıkçası kendim araştırmadım

23 mayıs 2024 14:11

7. İkisini de denedim ama Dyson daha önce çıksaydı kesinlikle Dyson derdim Brezilya fönü hem sağlık açısından temiz bulunmuyor hem de kalıcı değil ama Dyson ömürlük ve çok işlevsel ben memnunum artık onla devam ederim

23 mayıs 2024 19:28