bu şekilde borç vermeyi kabul eder miydiniz, ben artık deliricem galiba ?

eşim bir arkadaşı iş kuracağı için ona bir miktar borç vermek istediğini söyledi altın olarak. şu an bunu konusmaya vaktimiz olmadı işten gelmesini bekliyorum. ama gönlüm olmadığını söyledim. neredeyse yarısı birikimimizin. zaten az bi para var elimizde. acil durum fonu bile kalmıyor bize öyle söyleyim. ayrıca anladığım kadarıyla başka kişilerden de borç alacak adam. böyle iş mi kurulur ya? kaç kişiden para alacağını bilmiyorum. işi tutacak da, kazanacak da, ev geçindirecek sonra da bizim sıramız ne zaman gelirse borç aldıklarının içinde, borç ödeyecek. çocukları da var üç tane. gelince gönlüm yok vermeni istemiyorum diyeceğim. eğer buna rağmen verirse tüm bütçeyi falan ayırmayı düşünüyorum. şu an altınları kendim aldım bilmediği bir yerde. ikiye bölüp kendisine düşen kısmı eline vericem. al istersen hepsini ver diycem. bundan sonra da tamamen ayrı hareket edicem maddi olarak. ne yapıyım gelince sizce?

1. Tabii ki etmezdim

11 aralık 2024 16:39

2. Sakın izin verme sakinnnn

11 aralık 2024 16:43

3. sakın izin verme bir gece uyku uyuyamazsın o para geri gelinceye kadar ki gelmez de zaten

11 aralık 2024 16:46

4. Ağlıycam yemin ederim ya. Eminim söz bile vermiştir bana sormadan. Nasıl düşünmüyor acaba eşim de var ona da bir sormam lazım diye. Ben kendimden kısıp üç kuruş biriktirmeye çalışıcam, o sağa sola savuracak.

11 aralık 2024 16:46

5. Süslü para gerçekten mesele, ben çocuk planlıyordum. Kendimizce ihtiyaçlarımız var. Evimiz yok mesela, arabamız eski bayağı. Ama paradan çok kendi kendine karar alması beni sinirlendirdi. Bu ara üst üste oldu başka şeylerde de, bu artık son nokta oldu.

11 aralık 2024 16:49

6. Evli biri böyle kafasına göre karar alamaz önce kendi ailesini düşünür.

11 aralık 2024 16:52

7. süslüm sakın verme, o altınlar senin ayrıca onun değil. Senin hakkın ile ilgili nasıl başkasına söz verebilir ki ? Sakın verme çok istiyorsa kendisi bulsun seni karıştırmasın. Şu erkeklerin böyle salak kahramanlıkları sinirimi bozuyor hayır tek olsan istediğini yapta eşin var yani. Kavga çıkarıp küsecekse de küssün valla. Altınları bence git bi kasaya koy bankada falan.

11 aralık 2024 16:55

8. oha esin birikiminizin yarisini mi verecekmis? galiba esinin g.tten s2lme videosu arkadasinin elinde.

11 aralık 2024 17:14

9. Şu an ona çok kızgın olduğum için güldüm bu yoruma. Birikim dediğim 250 bin süslü ama olsun sonuçta evet yarısını verecek. Videoya gerek yok ki benim eşim enayi. Ve aile olduğumuzu hala kavrayamadi. Olamadık da zaten demek ki

11 aralık 2024 17:16

10. geri gelmeyecek o altınlar verirseniz. hiç şaşmaz.

11 aralık 2024 17:24