bu allahın belası trol sktir olup gidene kadar sözlüğü boykota çağırıyorum ve hesabımı askıya alıyorum?

her soru cevap aparatına girdiğimde iğrenç sorulara maruz kalmaktan, hiç tanımadığım bi insanın boktan fantezilerini okumaktan bıktım. buna mecbur değilim ve bunu hak etmiyorum o yüzden hesabımı askıya alıyorum. sizleri de buna davet ediyorum, bu site bundan anlıyor. hesabınızı askıya almasanız ve ürün yorumlamaya devam bile edecek olsanız lütfen soru cevap aparatını boykotuma katılın, her birinizden rica ediyorum. bir süre soru cevap aktifliği dursun en azından. şimdiden teşekkür ederim, hesabımı askıya alıyorum ama hesap içeriğini silmiyorum sorum kalsın diye. hoşçakalın süslüler.

1. Ben şikayet ettim, bir sonuç alınıyor mu şikayetle? Eğer alınmıyorsa bende katılırım süslü.

28 ocak 2021 14:03

2. a1, bildigim kadarıyla alınmıyor süslü. Sonuc alınsa bu kadar süre devam etmezdi. Ben de katılıyorum hesabımı askıya almasam bile soru cevaba asla bir sey katmayacagım. +1

28 ocak 2021 14:04

3. Sorularının altına küfür yazmanın çözüm olmadığını, hatta bu şerefsizler o beslediğini anlamak da çözümün bir parçası aslında.

28 ocak 2021 14:07

4. Ha bir de, bence o soruların altına "feridun abi yine mi" falan gibi komik seyler dahi olsa yazmayın. Yüz bulamazsa belki defolup gider arsız şerefsiz.

28 ocak 2021 14:07

5. Tek allahin belası bu değil bu 2 güne gider ben orospu çocuklarının sözlükten ucurulmasi yönetimin göreve davet edilmesini istiyorum. O yüzden soru cevapta yokum zaten birkac gündür genel boykota da katilirim yaparsanız np. Konu dışında başlık açmak da aklımdaydı ama kimsenin umursayacagini düşünmedim.

28 ocak 2021 14:09

6. Sanırım az 100 tane cevabı şikayet ettim süslü. Sanırım kıdemli süslülere hep geçmiş cevaplar (2 veya 3 yıl öncesinin cevapları) geliyor. Yönetim de işini yapmadığı için at koşturuyorlar. Mail atsanız bile dönüş olmuyor. Soru cevap aparatına girmeyelim bir süre. Zaten nadir olarak giriyorum. Çünkü en az radyoaktivite kadar kanser bir bölüm burası. En mantıklısı bu gibi duruyor.

28 ocak 2021 14:10

7. Hanimlar simdi susun ve tanganizin rengini soyleyin. :)

28 ocak 2021 14:18

8. Her önüne gelen yazar olursa böyle olur tabi

28 ocak 2021 14:18

9. Baska hesaplarim da var, size rahat yok. Turk erkegini kotulemek neymis goreceksiniz. Bana zamanında yaptiginiz zorbaliklarin bedelini odeyeceksiniz.

28 ocak 2021 14:19

10. Biz aslında transız, kadınları kıskandığımız için burda sözlük açtık dayı yallah Facebooka

28 ocak 2021 14:20