bu aralar eski sevgili ve flörtler neden geri dönüyor?

süslüler birkaç gün önce 2 tane eski sevgilim aynı gün icinde farklı saatlerde instagramdan istek attı bugünde eskiden flörtlestigim bir cocuk mesaj atmış, cevremdeki insanlarla konustum onlarda benzer seyler yaşamış. sizde böyle durumlar var mı? çok garip geldi bu kadar fazla olması bilmedigim bir gezegen durumu falan mı var acaba astroloji bilen süslülerde yorumlarsa sevinirim.

1. anonim1, +11111

13 mart 2021 02:10

2. a1 haklı ve çok güzel ifade etmiş :) astrolojik bir cevabım yok. eski sevgili ve flörtler unutulduklarını hissettiklerinde kendilerini hatırlatmak isterler ki bir açık kapıları olsun. düşmemek gerek bunlara.

13 mart 2021 02:13

3. Herkes YouTube’daki büyüleri yapıyor da ondan...

13 mart 2021 02:40

4. A1 çok haklı havalar ısınıyor e bide aylardır karantina falan ortam canlanıyor işte :d yaza doğru bu geri dönüşler yerini evliliklere bırakır kdldldlc

13 mart 2021 04:03

5. İlginçtir ki artık konuşmadığım, benimle asla iletişime geçmek istemeyen arkadaşım da beni rehberine eklemiş. Onunla olan son sohbetimizi arşivlemiştim, arşivleri bir göz gezdireyim derken bir baktım beni rehberine eklemiş. Eskiler yine geri mi dönüyor, retro falan mı var diye şaşırdım.

13 mart 2021 12:50

6. Ss geçen gün sorunu görüp okuduğumda yok yeaaa kişisel bir şeydir bu demiştim. Ama benim de başıma geldi bugün. Ve bu kişi daha önce sık sık karşılaştığım ve karşılaşınca dahi selamlaşmadığım biriydi. İlginç.

16 mart 2021 00:14