bu bir yunandan alınacak schengen vizesi sorusudur?

süslüler selam bu hafta vize başvurusu yapacağız 2 kişi olarak. tüm belgeler tamam ama hesaplarımızda 6 günlük atina tatili 1200’er euro var bu miktar az mı acaba? gerekliyse üzerine ne kadarlık bi ekleme yapmalıyız ve son dk hesaba böyle para girişi olması sorun olur mu? tecrübeliler cevaplarsa çok mutlu olurum internette çok az bilgi var çünkü. teşekkürler şimdiden.

1. Süslü öncelikle yunanistan artık satın alınmış uçak bileti istiyormuş bilgin olsun. 1200 euro biraz azmış ama çok olunca da vize kesin çıkacak diye bir şey olmuyor

5 haziran 2023 22:00

2. (yazar: Selenice) cevap için teşekkür ederim biletlerimiz satın alınmış. Para konusu dışında soru işaretim yok ama direkt ondan red yersem üzülürüm ne yapmam lazım :(

5 haziran 2023 22:02

3. Süslü 3000 dolarla macaristana başvurmuştum ben ve parayı döküm aldığım gün koymuştum aralık ayında ve vize çıktı. 20 gün önce falan almanya için 7000 dolar + hesabımda 600 küsüratlı kendi kendime biriktirdiğim eurom vardı bugün pasaport geldi ve ta taaam 10. Maddeden reddi basmışlar hahahaha Yani bence sorun para değil ülkemizin aşırı derecede itibarsızlığı. zaten başvuru formunda tatil boyunca nasıl harcama yapacaksınız diye madde vardı kredi kartı + nakit diye işaretlemiştim çünkü öyleydi. Oteller moteller her şey satın alınmıştı neyse ki iptal edilebilirdi fakat biletler yandı tabi allahtan git gel 1000 tlydi napalım sağlık olsun. Rusyayı geçmişiz bu konuda

5 haziran 2023 22:10

4. (yazar: @selenice) haklısınız gerçekten çok sinir bozucu. Benim ilk yurtdışı deneyimim olacak red yersem çok üzülürüm yunanistana garanti bakıyodum ama ordan bile onlarca red yiyen kişi yorumu gördüm. Hayırlısı sanırım artık.

5 haziran 2023 22:17

5. Süslü ret yiyecekmişsin gibi düşünme yine de ya arkadaşlarım benden bir ay önce başvurdu 6 ay aldılar ve ilk vizeleriydi havaya uçtuk resmen. Yunanistan diğerlerine göre daha düşük ekonomili bi ülke turist girişi önemli olumlu düşün

5 haziran 2023 22:34

6. Almanya gibi bazı ülkeler son anda yüklü miktar para girince hsaba kıllanıp, red verebiliyor

5 haziran 2023 23:32

7. Geçen sefer yüklü paranın girişini tek seferde yapınca bu sefer zamana yaymıştım zaten ama Bence kıllandıkları tek şey pasaportumun türk olmasıydı :D 10. Madde krizi haberlere çıktı geçen gün

Sen de yargılanacaksın merkelllllllll hırslandırdın beni şimdi giricem o ülkeye ve nussnackerlerinizi yok edicem

5 haziran 2023 23:40

8. Senin yazdığına demedim zaten selenice. Ss soruda yazmış bunu da sormuş özellikle. Mesela ben geçende Macaristan'a başvuracaktım danışmanlık şirketiyle, orda bile önermedi kadın böyle yapmayalım dedi.  Örnek olsun diye yazdım. Şu ara zaten red çok veriyorlar Almanya'dan.

5 haziran 2023 23:44

9. Hee evet evet doğru söylüyor son günde yüklü giriş büyük risk ilk vizem resmen şansa çıktı zaten ret yemem için birsürü sebep vardı yeni işe girmiştim bordrom eksikti parayı son gün koymuştum falan da filan amann canımız sağolsun. Bu arada olası bir olumsuzluk durumunda vize reddinin iadesini de kapsayan seyahat sigortaları varmış bilginiz olsun

6 haziran 2023 00:33

10. Ohoo a3 sen döktürmüşsün hahaha benim daha 2. Çıkışımdı bu ya tek de değildim oysaki aman napim sağlık olsun yime başvurcam şimdi temmuzda. Ret yediğiniz yerden başvurun tekrar dedikleri için yoksa yunanistan devam

6 haziran 2023 08:49