bu fotografta isik cok mu kotu? filtreyle kurtarilabilir mi?

pek fotograf cekmedigim icin elimde bu var ve paylasmak istiyorum ama isik baya ters gelmis. fotograftan anlayan/ onerisi olan biri cikar mi acaba

1. (link: https://www.hizliresim.com/6el2b05 Link)

28 ocak 2023 11:44

2. bence kötü değil ya daha karanlık bir fotograf bekliyordum ama gayet aydınlık süslü biraz filtreyle mis gibi olur

28 ocak 2023 11:46

3. A2 nasil bir filtre onerirsin?

28 ocak 2023 11:51

4. foodie app - 35 mm 2 filtresi çok iyi olur bence

28 ocak 2023 11:54

5. Bence güzel bir fotoğrafff, sıcaklığı artırabilirsiniz ve gölgeleri

28 ocak 2023 11:57

6. Fotograf duzgun cekilmemis oncelikle. isik doger konu. Fotografi alttan ayakkabinizin bitiminin hemen altinda, ust ve sag taraftan da oranlayip kirpin. Yani fotografin alanini 3 parca dusunun, 1 parca sizsiniz diger iki parcayi saga ya da sola yaslayip hesaplamaniz lazim. Biraz isik verin yumusak bir ton versin.

28 ocak 2023 12:02

7. Afedersin ama çeken . Gibi çekmiş. Az özenseydin terbiyesiz herif. Maalesef foto kötü ama başka seçenek yoksa paylaş

28 ocak 2023 12:11

8. Arkadaki tapınağın yarısını almış yarısı yok. Gidip merdivenleri çekmiş. Açı yamuk. Vesaire. Şöyle özensiz insanlar beni deli ediyor. Hiç mi göz yok ya.

28 ocak 2023 12:13

9. A5, perspektif de bir yetenek ya da pratik işidir. Ya gerçekten yeteneklisinizdir ya da fotoğraf çeke çeke alışırsınız. Bazılarında da bu bakış olmayabiliyor, tanımadığınız etmediğiniz insanlara bu sinir niye anlamış değilim.

Ss, eğer iphone kullanıyorsanız, düzenle kısmından sıcaklık, gölge vs. Oynayın. Gözünüze hoş görünen ayarı bulursunuz.

28 ocak 2023 12:41

10. Vurgular yada ışıklı alanlar artık hangi isimle telefonda varsa bu ayarı biraz eksiye getirirsen gölgeleri de kısmak yerine artı olarak arttırırsan biraz keskinlik biraz netlik daha iyi olabilir

28 ocak 2023 13:24