bu hayatta hiç bir vasfım yok?

spordan nefret ederim, müzik kulağım yok güzel biri değilim , el işim bok gibidir elmayı verseniz soyamam aklıniza gelebilecek her iste bok gibiyim napmam gerekiyor . kursa katılınca felan hep geç algılayan ben olduğum için utaniyorum moralim bozuluyor

1. Kalbimi kırıyorsun ama

4 mart 2018 11:43

2. saydığınız şeyler doğuştan gelir yani sonradan öğrenilmesi zor şeyler. hiçbirini ben de yapamıyorum ordan biliyorum. ama çok okuyan biri olduğum için millet bana hep nası bu kadar zekisin falan diyor oysaki çarpım tablosunu bile geç ezberledim. önemli olan bir vasfınızın olması değil, elinizdekileri en iyi şekilde kullanabilmek. 7 milyar insanın en az yarısından daha sağlıklısınız. bu kendinizi geliştirmeniz için yeterli. iyi kalpli ve okuyan,sorgulayan bir insan olmak müzik aleti çalabilmek ya da iyi yemek yapabilmekten daha önemli.

güzel olmadığınızı düşünüyorsanız belki kendinize yatırım yapmıyorsunuz. ben bakımlı ve giyinmeyi bilen hiçkimsenin göze çirkin geldiğini görmedim ki kız lisesinde okudum düşünün.

4 mart 2018 11:50

3. Senaryo yazimi? Film elestiri yazimi? Organizasyon veya parti duzenleme? Hediye secme belki bu tarz konularda iyisindir? :) Cook iyi hediye secerim dersin hem ;)

4 mart 2018 11:50

4. Vasıflı biri olmak demek illa da bir spor dalında başarılı olmak, müzik yapmak elle tutulur bir başarı kazanmak değil bana göre. Belli çok ince düşünen birisin, belki komik çevresini güldüren biri, ya da başka bir şey. Bugün yaptığın her hareket her davranış sonrası ben olmasaydım ne olurdu diye düşün. Yolda bir kediyi mi besledin, sen olmasaydın o kediyi besleyecek biri olmayacaktı. Annen yorulmasın diye bulaşıkları mı yıkadin, ya da arkadaş grubunda bir espri yaptin. Yaptığımız her hareketle başka hayatlarda etkiler bırakıyoruz, vasfimiz da bu etkilerin sonuçlarına göre belirleniyor bence. Yoksa illa da vasıflı olmak 100 metrede derece koşmak değil.

4 mart 2018 11:52

5. Geç anlama derse yoğunlaşamama durumu vücudunuzda vitamin veya mineral eksikliğinden kaynaklanabilir. Bence bir kan tahlili yaptırın.kendinizi hayatta yetersiz hissetme düşünceniz sanki ufak çapta depresyonda olduğunuzu düşündürdü. Eski iş yerimde mobbing yaşamıştım. Bende kendimi yetersiz hissediyordum. Sonra toparlandım.

4 mart 2018 11:57

6. 4. Anoim neyazıkki hep arka planda olmak isteyen biriyim

4 mart 2018 11:58

7. 8. Anoim keşke öyle olsaydı en azından tedavimi olup hayatıma devam ederdim ama neyazikki bazi insanlarin kapasitesi biraz daha düşük oluyor bende bunlardan biriyim .

4 mart 2018 12:00

8. Bende hep eksikligimi farkedip keşke derslerim iyi olsaydı dedim ama onuda beceremedim. Bide depresyonda değilim ,kabullendim ama arasıra aklıma takılıyor

Bu arada cevap yazan herkese teşekkür ediyorum

4 mart 2018 12:04

9. Ben 8. Anonim bende size insanlar sizi bu şekilde yönlendirmiş olabilir demek istiyorum. Bence yardım almanız gerekiyor. Bu düşüncelerden sıyrılıp yapabileceklerinize odaklanmalısınız. Bende hayatımın bir döneminde bu duyguları yaşadım ve çözdüm.

4 mart 2018 12:05

10. Belkide haklisinizdir . Bazen kendime olan güvenim olmadığı içinde biraz beceremedigimi düşünüyorum. Lise boyunca beden derslerinden nefret ettim çünkü ya hareketleri yapamazsam ya yanlış yaparsam ya sağımı solumu karıştırıp yanlış yere haraket edersem diye düşündüm ve yanlış hareket ettim .

4 mart 2018 12:08