bu influencerlar bütün gün boş değil mi abicim neden sürekli koşuşurma içindelermiş gibi davranıyorlar?

alt tarafı iki event’e katılıyorsun, dünyanın bütün yükünü sırtlanmış tripleri nedir ya? mesela bedava bir tatile gidecekler, bavul hazırlayacaklar hep son dakika, yok bu gece uyumadan bavul yapcam bilmem ne.. çağla çetinöz mü ne oydu sanırım. günler öncesinden belli olan işler için ne bu saçmalık. aşırı gülüyorum ya kendilerini önemli biri gibi gösterme çabalarına. -ben de bu ara müsaitim bu saçmalıklara sardım.- 🤭 mesele kardelen diye bir kız vardı doktorluğu bıraktı filan, olabilir ne yaşadı bilemem. abicim kız tüm gün boş, kaç gündür spora gidemiyor. benim kurumsalda çalışan arkadaşlarım öğle arasında spor yapıyor. bu ablam bütün gün evde ve tatile gidecek yine bavulu o gece yapıyor, spora gidecek bir türlü gidemiyor. bunlar nasıl kafalar?  dedikodu yapmak isterim zamanı olan arkadaşlarımla 🤓🤓

1. şey vardı ya hani ajanda tutarken: oje sür dgshshhdhshjjsjsjshs.

28 ağustos 2024 11:24

2. Valla ben inf olsam boş boş oturup deli gibi para kazanıyor olmamdan gayet gurur duyarım ama çoğu insana "boş vaktin çok tabi" sözü hakaret geliyor

28 ağustos 2024 11:25

3. Ajanda olmazsa olmaz ya bu arkadaşlar da yoksa onca plan nasıl akılda tutulur 🤭

Yani müthiş bir hayat, full rahatlık ama bir yandan bu tripler komik geliyor bana. Çok koşturmalı bir gün diye başlıyorlar bakıyorum kargoya gidip, kahve içip bi eventte boy gösterip dönüyorlar. 🤭

28 ağustos 2024 11:29

4. çoğu influencerın influencer kariyerlerinden önce 9-5 mesaileri olmadığı için "gerçek" iş koşturmasını bilmiyorlar. ne mutlu onlara, iyi ki olmamış ama maşallah sanırsınız atomu parçalıyor gibi bir hayatları var. oldlar bilir, influencerlar favoriler videosu çeker ve o videolarında her ay izledikleri dizilerden de bahsederlerdi. o zamanlar bile çok yoğunum ayağına yatan hangi influencerın o konseptte çekilmiş videosunu seyretsem hepsi o ay içerisinde birkaç sezonluk dizi bitirdiğinden bahsediyordu. vaktiniz olsa bir de neler yaparsınız siz ya :d

duygu özaslan ile çağla şikel'in videosu var. çağla şikel geleneksel medyanın tozunu yutmuş çalışkan kadın tabii. büyük bir coollukla o gün 3 video çektiklerinden laf arasında bahsederken duygu özaslan çağla şikel yerine ayılıp bayılmıştı "neeee 3 video mu, ben yorgunluktan bitmiştim" falan diye. bunu demek bile çok büyük bir lüks ya.

ay bir de yardımcısı olmayan ve iş hayatına dönmüş küçük çocuklu anneler, size sorum var. karı koca evden influencer iş birliklerini yönetip, çocukları için bakıcısı ve temizliğe de gelen ayrı bir yardımcıları olduğu halde çocuk bakımından ve vakitsizlikten şikayet eden influencerlar hakkında ne düşünüyorsunuz? ay çok yazdım ama influencerlarla beraber çalıştığım bir işim var ve bu yüzden çok maruz kalıyorum bunlara, sorry.

28 ağustos 2024 11:49

5. Anonim 5 isim ver hemen linçleyelim kaaarşim 😂 Çocuğuna bakıcı baksın, evini yardımcı temizleyip toparlasın. Sen iki tane maskara bi ruj videosu çek evinde ve yoğunluktan bahset 🫠🫠

28 ağustos 2024 11:55

6. Ay soru sahibi esenyurt kekosu gibi karşim falan, çok sıkıcı ve itici oluyor. Haklısın bu konu özelinde, baya da bir şey yazacaktım ama neden bilmiyorum ama karşim falan bana bi ağır geldi.

28 ağustos 2024 12:01

7. Esenyurt kekosu yazmak itici olmadı haklısınız.

28 ağustos 2024 12:03

8. yani tamam boş vakitleri olsun ama bu kadar yapmacık da olmasınlar. danla bilic'in parayı bulunca okulu saldım demesi çok doğru gelmişti. başka inf olsa ayy çok yoğunum derslere zamanım kalmıyor falan diye ağlardı.

28 ağustos 2024 12:09

9. Yoğunum dedikleri şey bence sosyalleşmeyi bir yoğunluk bir iş olarak görüyorlar. Arkadaşlarıyla oraya git buraya git gez yemeğe git kahve içmeye git alışveriş yap. Bunlardan vakit kalıp da valiz hazırlayamıyorlar :d oysaki normal insanların gözünde bu bir iş değil yaptıkları işten arta kalan vakitleri olursa şayet bunları yapmak bir lütuf :d

28 ağustos 2024 12:33

10. Ve a1 e katılıyorum. Bu konuda en dürüst olan kişi damla bilic. Kadın açık açık söylüyor yoğun falan değiliz para yiyoruz sadece diyor.

28 ağustos 2024 12:35