bu kız isimleri nasıl sizce, ingiltere’de yaşıyoruz telafuzu kolay isim bulmaya çalışıyorum ?

vera, mila, lia, duru, lidya. kedi köpek ismi gibi bazısı ama benim ismim o kadar uzun ve 2 tane ki çocuk çekmesin bunu :) başka önerilere de açığım ipek ve su dışında

1. Defne ismi güzelmiş süslü teşekkür ederim. Alina ve Melisa diyince hep aklıma şımarık çocuklar geliyor sanırım o yüzden hiç düşünmedim. Selin de olabilir gerçi... ne zor işmiş çok seçenek var

17 ağustos 2024 22:57

2. Duru dışındakileri at çöpe gitsin. defne, nil, ece de düşünebilirsin.

17 ağustos 2024 22:59

3. mila güzelmiş, liya da söyleniş olarak güzel ama bir peygamberin eşinin adıydı sanırım kadının hayatı güzel değil. onun dışında ada olabilir.

17 ağustos 2024 23:00

4. Nil de güzel bunu da ekledim listeye. Evet bir peygamberin eşinin ismiymiş bilmiyordum hayatını sildim gitti listeden.

Defne, Ece, Nil, duru, Vera ya evrildi liste :)

17 ağustos 2024 23:07

5. ece, ada, nil, ela

17 ağustos 2024 23:11

6. Ece yurt dışında en zor okunan isimlerden diye hatırlıyorum, bir tanıdığım yakınıyordu isminden

17 ağustos 2024 23:13

7. Vera kötü bir isim. Duruyu ve eceyi söylemek ingilizler için bence çok zor. Defne, melissa, selin güzel bence.

17 ağustos 2024 23:17

8. ingilizce bi isim koyup geçsene ss. niye illa yabancı isme benzeyen türk ismi gibi de duran bir şey seçmeye çalışıyorsunuz

17 ağustos 2024 23:18

9. Bence selin ve melisa dışında yurtdışında söylenmesi en güzel isimlerden biri eda. Lia mia zia tarzı yabancı mı türkçe mi belli olmayan cennetten düşen bilmemne tarzı yalan anlamlı isimleri sevmiyorum. Türkçe karakter içermeyen her türlü isim konulabilir bence. Kayra olabilir. Yazdıklarından da en güzel olan lidya

17 ağustos 2024 23:27

10. Selenice güldürdün beni Lia Mia Zia dhekdjsj

Seçenekler epey daraldı sevindim buna, teşekkür ederim arkadaşlar.

17 ağustos 2024 23:39