bu sebepler ile sevgilim beni aldatti siz ne dusunuyosunuz?

bi sure cok stresli bi donemimdeydim, onunla gorusmedim mesajlarina bazen cevap atmadim aradi acmadim, soguk davrandim bir ay boyunca. sorun ne cozelim on dk konusalim bari dedi istemiyorum dedim. en sonunda yurumuyor vb. seyler diyerek engelledim heryerden sonra kaldirdim engellerini, ama bu sirada gidip sarhosken biriyle yatmis. itiraf etmedi ama benden tamamen gizlememek icin acik kapi birakti ve ogrendim. ama su anda surekli barismak istiyor her seyi degistirecegini soyluyor. sonucta kesin ayrilik konusmasini yapmamistik hala surekli benle konusmaya calisiyordu aldattiginda. intikam almak icin yapmis korkmus guya terk edicem ona aci cektirmeye calisiyorum bir aydir sanmis. siz olsaniz ne yapardiniz?

1. ben bi şeyi çok merak ettim, şimdi siz bu insana gerçekten “sevgili” mi diyorsunuz?

bu nasıl sevmek ya, bu nasıl sevgililik ki, nasıl bi ilişki anlayışı. bu bi ilişki bile değil.

sizin ne yaptığınız belli bile değil, hem sevgilisiniz hem de sevgili hariç her şey gibi davranmışınız, erkek tarafı o da bi değişik.

Bu durumda ne yapılır ki sizce??? Ortada bi ilişki bile yok.

14 ocak 2020 19:38

2. Çocuğa söveyim diye girdiğim soruda ikinizde de sövüp çıkacağım sanırım. Yani ne kadar stresli olursan ol insanlar senin kahrını varoluş sancılarını çekmek zorunda mı her yerden engelledim diyosun??? 15 yaşında çocuk bile sevgilisine yapmaz bunu. Aldatmanın zaten herhangi bir izahı yok ama çocuk aldatmamış zaten? Sen ayrılalım diyip her yerden engellediğinde siz ayrılmışsınız aloo ne olacağını bekliyorsun gökten yazılı kağıt mı gelicek tamam siz ayrıldınız diye. Ne toksik insanlar/ilişkiler var ya aman aman bizden uzak olun.

14 ocak 2020 19:39

3. Ona sinirli olmama sebep olan seyler vardi o yuzden de konusmak istemiyodum. Hemen ertesi gun biriyle yatip konusmaya devam etti. Yani ortada net bi ayrilik yoktu bi tartisma sonrasi engellemistim daha fazla devam etmemek icin.

14 ocak 2020 19:48

4. İns troll sorudur cünkü daha büyük bi sacmalık duymadım :d aldatması icin emek vermissin resmen sen napıcam deme hic hey allahım

14 ocak 2020 19:49

5. az bile yapmış çocuk ne biçim ilişki anlayışınız var. sadece size geri dönmeye çalışmasını saçma buldum gitsin takılsın mis gibi kafa rahat

14 ocak 2020 19:53

6. 1 ay kötü davranıp sonra engeli basmışsınız. Şimdide ertesi gün diyorsunuz. İlişkiniz zaten bitmiş. Aldatma sayılmıyor bu. Ayrıca karşı taraf başkasıyla yatmamış olsaydı şu an çok umrunuzda olmazdı diye düşünüyorum

14 ocak 2020 19:55

7. we were on a break

14 ocak 2020 20:33

8. Bence istediginiz cevapLri almak icin soruyu tersten sordunuz, siz aldatan tarafsınız

14 ocak 2020 22:21

9. Soruyu soran süslünün kafasını yaşamak istiyorum hem tribe gir konusma cevap verme bi de engellemiş üstüne hala bunu nasıl yapar kafasında ben tribi attığım an benden ayrılıyolar, bahsetsene biraz nasaıl başarıyosun? Bir de adam hala dönmek için çırpınıyo falan çok ciddi soruyorum yiğidim  anlat bana. Bu oğlanları nasıl fino ediyosunuz?

15 ocak 2020 06:24

10. ben de sorunun tersten soruldugunu, aldatanin soru sahibi oldugunu dusunuyorum. bu streslenip soguk davranma, engelleme olaylarina kadinlardan cok erkekler giriyor. her neyse, ortada bir iliski yokmus zaten.  dolayisiyla aldatma da yok. cabalanacak bir sey de yok.

15 ocak 2020 09:05