bu tüm influencerların yaptırdığı şeyin ismi porselen diş mi tam olarak ne oluyor fiyatları ne ?

ala'nınkiler çok güzel duruyor mesela. bunu yaptırınca dişler ince değil daha dolgun ve dümdüz sırasında duruyor bende istiyorum:(

1. Lamine dolgu (yaprak kaplama)

Süslü gerçekten beğeniyor musun? Bana aşırı yapay geliyor, bir de bembeyaz yapıyorlar ekstra yaşlı gösteriyor. hep yaşlı insanlarda gördüğüm İçin psikolojik belki de bilemiyorum.

Benim alt dişimin arası biraz açık. Onu kapatmak istiyorum ama böyle yapay görüntü çıkacak endişesi ile yaptıramıyorum. Tek dişte de o yapaylık olur mu emin değilim

2 ocak 2022 01:07

2. bir süslü akışta trabzon müteahit dişi demişti damlanın dişlerine tam tespit bence

2 ocak 2022 01:09

3. alanınkiler kötü bence:(

2 ocak 2022 01:12

4. Suslu tonları var onlarinda ben bembeyaz yaptirmam normal disimin tonunda yaptiririm zaten ama cok pahaliymis ya

2 ocak 2022 01:15

5. laminate iyi durur hoş durur güzel durur da yaptıracaksan eğer ön dişlerinle ısırmayı bırakacaksın. bunu kabul ediyorsan yaptır bacım

2 ocak 2022 02:01

6. Şeyma subaşı'nınkiler idare eder ama doğal duranını yapan doktor bulmak çok zor. Koskoca beren saat bile dişlerini mahvetmiş. Bari paraya kıyıp amerika'da falan yaptırsaydı.

En son mika raun yapmış ama draje sakız gibi görünüyor berbat ötesi olmuş. Ucuza kaçınca öyle oluyor.

Parası neyse verip en iyisine yaptırmak lazım

2 ocak 2022 02:11

7. Aslında bütün ünlülerde var gibi bi şey. En beyaz ve yapay duranları örnek almamak lazım. Fiyatları da bildiğim kadarıyla diş başına 3 bin tl falan

2 ocak 2022 02:29

8. süslü ben diş hekimliği öğrencisiyim. sorduğun işlemin adı laminate veneer, yaprak kaplama bu veneerlerin bir çeşidi oluyor. sosyal medyada kötü örneği çok fazla maalesef, gerçekten fayans gibi duruyor çoğu. onun da sebebi renk seçimi. aslında bir çok renk seçeneği var ama hasta en beyazını isteyip diretiyorsa hekim onu yapar.ya da hekimin de estetik algısı kötüdür bembeyazını önerir.kaplama dişlerin diş etlerinde kararma bazen oluyor çünkü laminalar diş etine baskı yaparsa orada hematom dediğimiz kan birikimi diyebileceğimiz bazı lezyonlar olabilir ve bembeyaz maddeyi oraya koyduğumuzda diş etinin kendi rengi de göze biraz koyu da gelebilir. buraya kadar söylenenleri zaten diğer süslüler de söylemiş ben farklı olarak şunu söylemek istiyorum, bu işin amerikada yapılanı çok iyi türkiyedekiler korkunç gibi bir durumu yok, ya da ucuza kaçmak biraz yanlış bir söylem olabilir. bu işlerde fiyat kaliteyi maalesef belirlemez. zaten konulan maddelerin belli fiyatları var bunların ucuz muadili olmadığı için en ucuza yapan da bir şekilde malzeme parasını sizden alır.kaplama maddeleri arasında farklar var orada bütçeye göre çalışılır ama ucuzu kötü olduğu anlamına gelmez. ışık geçirgenliği vs. gibi estetik farklar olabilir. geri kalanını işçilik ve dişleri yapacak teknisyene pay şeklinde hesaplarlar. isim yapmış bir hekim doğal olarak daha fazla fiyat çekecektir. burada önemli olan işleri iyi olan bir hekimle çalışmak. instagramda görüyoruz sadece fenomen dediğimiz kişileri paylaşan,onlarla çalışan saçma sapan tiplerin koca koca klinikleri var. buraya 1 milyon lira da verseniz maalesef sonuç kötü olacaktır. bakış açısı ona göre çünkü. okul derecesiyle alakalandırılan girdiye de pek katılmıyorum ben, fakültemizde teorik dersler ortalamayı daha çok etkiliyor, ve öğrenciyken sadece lamina yapmıyoruz. sınıf sonuncusu olan biri de dışarıda kurslara giderek,el işini geliştirip iyi teknisyenlerle çalışarak çok iyi işler çıkarabilir. burada önemli olan iyi bir estetik algısı, önce zarar vermeme ilkesi ve iyi bir teknisyen. hekimin yaptığı çok birşey yok çünkü lamina yapımında. biz sadece dişleri kesip ölçü alıyoruz,rengi seçip teknisyene yolluyoruz. benim önerim sağlıklı dişleri kestirmemek olacaktır, çapraşıklık varsa ortodonti, sararma varsa beyazlatma gibi tedaviler çok daha sağlıklı. aksi takdirde dişlerde sızlama, alttan diş çürümeleri gibi şeyler maalesef yaşanabilir. burada da önemli olan hekimin düzgün diş kesimi ve hastanın ağız bakımıdır.

2 ocak 2022 11:36

9. Mika nin çenesi bile kapanmıyor berber bir dişçi yaptı herhalde Allah akıl fikir versin yapana da yaptırana da

2 ocak 2022 16:17

10. amerika'yı boklayan kişinin bill dorfman veya dr.apa'dan haberi yok atıp tutuyor lol

2 ocak 2022 17:54