buket sena hakkında düşünceleriniz ne?

ben her yerden engelledim her karşıma çıktığında kıskançlıktan ve geç kalmışlık hissinden dolayı üzülüyorum. fazla efor sarf etmeden mükemmel bir hayatı var sürekli dünyayı geziyor zengin mutlu ve sosyal hayatı var üstüne çok güzel çekici bir kız. boş kıskançlık ya da mağdur edebiyatı yapmıyorum bu arada sadece düşüncelerinizi merak ettim hayat gerçekten adil değil

1. ben kıskanmıyorum ama ben de kendime üzülüyorum. mina ceran da aynı şekilde.

30 haziran 23:25

2. Kafası kocaman

30 haziran 23:26

3. Haklısın süslü ya. Kız zaten zengin ve güzeldi bu işlere başladığında. O yüzden aradan da çok güzel sıyrıldı. Hayatı boyunca hiçbir şey yapmayarak para kazandı ve azıcık yatırım yaptıysa bile finansal özgür olmuştur. Resmen armut piş ağzıma düş.

30 haziran 23:36

4. Yuzunun cildine gore fazla beyaz olmasi cok dikkatimi cekiyor

30 haziran 23:51

5. Eee sonuç

Kendi hayatımı nasıl daha iyi inşa ederime bakmazsan hayatın boyu böyle ezik yaşarsın

1 temmuz 00:30

6. yani piyango vurdu gibi bir şey bence o kıza. küçükken tamamen eğlencesine yaptığınız hatta oyun gibi gördüğünüz bir aktivitenin komple geleceğinizi şekillendiren bir iş kolu haline geldiğini düşünsenize ne kadar uç. piyango vurma ihtimaliyle denk belki. youtube'un belli dönemlerinde işe giren ve bu sektörde patlayan birkaç insan aynı bu şekilde deli paralar elde etti. hatta belki bazılarınız bilir bir adam vardı çocuklarıyla videolar çekiyordu adamın kardeşleri akrabaları da sektördeydi Salih reis mi neydi kanalın adı shshshfj, abisi karısını slime dolu bidona batırıp çıkarıyordu shsjjdj bu adamlar bi süre sonra ifşa edildi milyarder hayatı sürüyorlar tahmin edemeyeceğiniz gelirler elde etmişler o dönem, işçi adamlardı başladıklarında. artık imkansız. buket senanın durumu da benzer. o sebepten piyango çıkmış birini ne kadar kıskanabilirsem onu da o kadar kıskanabiliyorum, yani hiç :D

çünkü eforsuz elde edilen hiçbir şeyi kıskanmamayı çok erken yaşta öğrettim kendime. aileden zengin birinin zenginliğini kiskanmam bana hasetlik ve olumsuz duygulardan, ah keşkelerden başka hiçbir şey getirmez. fakat örneğin kariyerli birine duyulan kıskançlık tetikleyicidir işe yarar, onun gibi olmak için çalışıp çabalama imkanım vardır ilk durumdakinin aksine.

1 temmuz 01:28

7. İyi alt yapı ama çok Varotik bir tarzı var

1 temmuz 09:50

8. güzel, kendini seven ve çalışkan bir kadın olduğunu düşünüyorum, ara sıra videolarını izliyorum bana iyi geliyor

1 temmuz 09:54

9. Şu an Necidir ne yapar tam bilmiyorum. Uzun zaman önce birkaç videosunu gördüm, özellikle şarkıcı bir çocukla olan ve itici geldi, engelledim.

1 temmuz 10:54

10. arkadaşlar şu instada veya youtube'da her şeyi mükemmel gösteren insanlara lütfen imrenmeyi bırakın. evet bazı noktalarda sizin sahip olmadığınız şeylere sahip ve bu konuda şanslı olabilirler ama bu insanlar size pozitiflik, mükemmellik satıyor. burada ara sıra aynı şeyleri söyleyen sözlük kullanıcıları da görüyorum, bu insanlar ağlarken, ne bileyim hayatta zorluk yaşarken bunları instagram'a göstermiyor ki. instagram gerçek hayat değil, insanların göstermek istediği bir illüzyon. ben mesela fotoğrafçılığa ilgisi olan bir insanım ve gerçekten bazen o kadar normal ortamlarda öyle açılardan çekiyorum ki şahane bir yere gitmişim zannedersiniz. onlar da aynısını yapıyor. ayrıca kaç yaşındasınız ki neye geç kaldınız allah aşkına?

1 temmuz 12:42