bulaşık makinesi tuzu yemek zehirlenmeye sebep olur mu?

kızlar merhaba. evde tuz bitmişti belki bir yerlerde vardır diye baktım bakliyat koyduğumuz çekmeceyr annem makine tuzunu koymuş, ben de kaya tuzu falan sandım haliyle tadına baktım limon tuzu mu kaya tuzu falan mı diye normal tuz tadındaydı biraz serptim yemeklere. çok özenerek yapmıştım yemekleri bir de. bir güzel yedim annem tezgah üstünde görüp bunu mu koydun bu makine tuzu dedi:/ internetten baktım zehirlenen var. yanında da ayran içtim bu arada. başına böyle bir şey gelen var mı ya bir şey olur mu

1. Ya o kadar kötü mü:( yoğurt zehirlenmeyi önlüyor ya belki bir şey olmaz diye düşündüm ama bilmiyorum belkisi yok sonuçta

22 kasım 2018 19:49

2. Süslücüm helvanın yenmesini istemiyorsan acilr git hemen

Burayı da güncelle

Bekliyorum haberini

❤️

22 kasım 2018 19:51

3. Taneciklerin büyüklüğü ne kadardı

22 kasım 2018 19:55

4. Bilmiyorum ki süslü tadı aynı normal tuz gibi. Twitterda falan arattım yanlışlıkla bayağı yiyen kişi varmış bir şey de olmamış bakalım :/

Süslü yarına sağlam çıkarsam güncelicem dnsndk çok da uğraşmıştım yemek için. Yarın da önemli bi işim var heyecanla bekliyorum.....

22 kasım 2018 19:57

5. çok iri değildi süslü iri olsa bir düşünürdüm çünkü. Kaya tuzundan daha da minik

22 kasım 2018 19:59

6. Süslü finishin üçlü paketi mi neydi poşet içindeydi o yüzden yazmıyor hiçbir şey ben de o yüzden normal tuz sandım. İçeriğini de bilmiyorum o yüzden

22 kasım 2018 20:24

7. Yok süslü henüz gitmedim. Evdekiler de yemiş şu an bir tepki yok kimsede olursa gidicez.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için yarın güncellerim inş

22 kasım 2018 20:27

8. avuç avuç yemedim sonuçta :/ bir tutam koydum.

Daha önce okul yemekhanesinde zehirlenmiştim bir saat içinde tepki vermişti serum yiyene kadar kustum. Bir şey olsaydı bu saate kadar tepki verirdi diye düşünüyorum evdekilere de bir şey olmadı teşekkür ederim cevap veren herkese yarın güncelleyemem diye şimdiden yazdım. Teşekkürler

22 kasım 2018 22:09

9. Bir şey olursa size allah korusun, bizi alacaklar içeri süslü. Tanık olarak

Şaka bir yana başkalarına da haber verin

22 kasım 2018 22:20

10. Süslü günaydın