buluşmadan bir iki hafta sonra mesaj atılır mı?

süslüler merhaba. ben bir çocukla buluştum geçen haftalarda. normal sohbet muhabbet güzeldi ama çok etkilenme vs olmadı. belliydi yani. sonrasında da konuşmadık zaten. ama şimdi sadece tek gece cinsellik yaşamak istiyorum ama üstünden o kadar zaman geçmişken instadan mesaj atmak garip kaçar mı diye de düşünmekteyim.

1. Bunların hepsini aynı mesajda direkt söyleyeyim mi?

17 kasım 2021 11:40

2. Doğru dedin A1 teşekkürlerrr

17 kasım 2021 11:51

3. Ee sonra noldu A3 jdkd

17 kasım 2021 12:05

4. Aa süslü üzücüymüş. Niye şaşırdı acaba o? soğuk durdunuz ve etkilenmediğinizi mi düşündü. Yoksa date onun için kötü geçtiği için sizin için de öyle olduğunu mu farz etti acb

17 kasım 2021 12:28

5. Zaten çocuktan hoşlanmamışsın, sadece seks için yazacaksın. Erkek cinsine karşı ince düşünmene gerek bu konuda. Sadece seks? Yazsan bile sorgulamadan ne zaman? Nerde? Diye sorar. Seks esnasında da istediğin her şeyi yapabilirsin, sevgili olmayı düşünmüyorsun neticede. Sonraki görüşme olursa seks için olur, o yüzden seks? Yaz gitsin.

17 kasım 2021 13:34

6. Aaa A3 anladım üzücüymüş, kendisinin soru sorması gerekiyordu bence de.

A5 dkkdkd ben yine selam sabahla başlayayım. Bir de hoşlanmamama rağmen reddedilmez korkum çok var bu yüzden ben asla bir şey için adım atmam. onu aşmaya çalışıyorum ufak ufak.

17 kasım 2021 13:55

7. erkeklerin sizden hoşlanmamalarına rağmen sırf skor olsun diye sizle sikişmeye koşacaklarına nasıl bu kadar eminsiniz kızlar ya bu ne boş bir özgüven :d

ss sen de "muhabbetimi tipimi beğendiremedim belki yatarsam düşer" diye bir umut seks yapmak istiyosun belli. iki hafta önce görüştüğün ve adamın seni aramadığı bir senaryoda sözde "sırf seks için" adamı aramak şahaneymiş. dünyada penis sahibi tek bu adam var sanırım. yakında sizinle seks yapsınlar diye yalvaracaksınız adamlara :d

17 kasım 2021 22:15

8. bence küçük düşürücü bi hareket ya ben yapmazdım yani görüşmüşsünüz etkilenmemiş belli ki

17 kasım 2021 22:21

9. Yani ikimizin de birbirini aramadığı bir senaryoda birimiz mesaj atmış olacak işte.

17 kasım 2021 22:41

10. Ayrıca zamanında datee çıktığın birine mesaj atmak kötü bir şey mi ki yalvaracaksınız yakında, çok küçük düşürücü falan dediniz süslüler? Yazmayayım o zaman ben de madem böyle düşündünüz?

17 kasım 2021 22:44