bunu yapan isvereninizle yüzleşip paraya ihtiyaciniz olmasina rağmen isten ayrilir misiniz?

ben bir kadının kisisel asistani olarak calisiyorum. bu kadının gun icindeki bütün ayak islerine kosuyorum,randevularini ayarliyorum, dolap alisverisini yapiyorum, yeri geliyor giysilerini organize ediyorum vs. 6-7 aydir calisiyoruz.  aşiri takıntılari olan bir kadın, bir işi düzgün yapsam sonra fikrini değistirir bastan yapmami ister. kendi koydugu seyleri bulamaz sonra ben koydum sanar beni arar falan. parasi iyi ve baska iş buldugum anda cikicam cünkü iş ahlaki olmayan bir kadın neyse. bu arada kendisi ayni zamanda cok dalgin birisi, arkasını sürekli birisinin toparlamasi lazim. sürekli hatirlaticilarla falan calisiyoruz.  en son bunun cocuguna büyük bir parti organize edildi,her haltina kosturdum kurulum dahil neyse bunun taktiği altin bir kolyesi vardi, o kolyeyi evde bulamamis parti sonrası. eve de cok insan girdi cikti. bana kurulumu sökerken söyledi görürsen söylermisin diye, evinden asagi kata sürekli git gel yapiyorum bu sirada uninstall yapmak icin. eve girdim kendisini benim cantami karistirirken yakaladim. pardon?? dedim. ya inanmiyorum cok benzer bir cantadan bende de var burada asili görünce bir an dalmişim cok afedersin canım dedi. bu konu böylece kapandi. evinde asla öyle benzer bir cantadan görmedim. acaba bir ihtimal ben mi aldim diye aradiğini ve ararken yakalandiğini düsünüyorum. bu konuda ağzina sicip ayrilmali miyim? geçen hafta oldu bu olay. ağzına sicip ayrilirsam issiz kalicam tabiki ve kabul etmeyecektir.

1. Suslu kurumsal bir yer olsa bambaska seyler konusurduk ama sahisla calistiginiz icin durum farkli. Sikayet edebileceginiz bir ust mercii olmadigi icin paraya ne kadar ihtiyaciniz oldugu onemli. Yani zaten is ahlaki olmayan bir insan bu ve yaptigi seyle anlattiginiz profil uyusmuyor diyemeyiz. Ornegin 6 ay issiz kalsaniz kendinizi idare edebilir misiniz? Yok diyorsaniz hizli bir sekilde is aramaya baslayip sonra cikmaniz daha mantikli gibi gorunuyor, idare ederim diyorsaniz da boyle bir insani yuz ustu birakip gitmek en ideal senaryo.

5 haziran 2024 22:16

2. ağzına sıçmak için de geç kalmış gibi görünüyorsunuz. hemen o an yapmanız ve söylemeniz gereken şeyi yapacaktınız. şimdi bu konuyu açsanız sizin yerinize bu kadın sizi rezil kepaze eder. benden söylemesi. hem onurunuzu kurtaramayacak hem de alacağınız maaştan olacaksınız.

a1'in de değindiği noktalar önemli. paraya ihtiyacınız yoksa bu riski göze alırsınız ama ihtiyacınız varsa da artık ne yapın ne edin en kısa zamanda oradan yeni bir iş bularak kurtulmaya bakın. bol şans ve sabır diliyorum.

5 haziran 2024 22:31

3. paraya ihtiyacim var malesef ama bu olaydan sonra artik kadının yüzünü görmeye tahammül edemiyorum, ayaklarim geri geri gidiyor. Hayatta onurum mental sağliğim paradan daha onemli diyorum ama borclarim da var.

5 haziran 2024 22:35

4. valla bu kadin sana iftira da atar ac acikta degilsen uza ordan acilen

5 haziran 2024 22:46

5. iftira atamaz cünkü yapmadim gayet üste cikarim, onu mahkemelerde süründürürüm. öyle üstüne gidince hemen pisan birisi.

5 haziran 2024 22:49

6. Askim evet senden suphelenmis hatta ilk gelip kolyemi bulamiyorum gorursen soyler misin demesinden belli aslinda ama sen birde cantani karistirirken yakalamissin. Bu olayin uzerinden ne kadar gecti bilmiyorum ama ben olsam kadini karsima alip karsilikli bi guven yoksa ben yokum derdim cikmak istesem de istemesem de. Sonra izle nasil kopek oluyor aaa xcim sen yanlis anlamissin diye ahahah o da biliyor cunku kolay kolay baska birini bulamicagini. Cikmak istemesen bile git konus yani salak sanmasin seni

5 haziran 2024 23:47

7. erkek arkadasım demişti ya taze taze yüzlesiceksin güvenmiyorsaniz bence beraber calismamaliyiz diceksin ya da susup oturucaksın diye. Hic bir sey demedim, simdi üstünden bir hafta geçti, oturup söylesem saçma olucak ama benim icime dert oldu cok fena sekilde. O zamandan beri kadının yüzünü bile görmek istemiyorum, öyle soğudum kendisinden.

5 haziran 2024 23:50

8. Bence cok da gecmemis ustunden ya, bence senin icinde dert olcagina birak ona dert olsun. Bi ara basbasa kaldiginizda x hanim bu arada gecen hafta yasanan olay benim baya kafama takildi o anin sokuyla tepki vermek istemedim ama ben soyle hissediyorum boyle uzuldum bu davranisiniza ve icimde tutmak istemedim diyerek gir konuya siktir et kendi kabahatli

6 haziran 2024 01:43

9. üst kademe yöneticilerin, hissedarlarin, influencerlarin. executive assistanti ilk defa mi duydun bu kadar sasirdin süslü

6 haziran 2024 17:30

10. kanka bu ne yeni turk yaz dizisi senaryosu mu