buradaki herkes neden üniversite bittikten sonra biriyle tanışmak çok zor diyor?

üniversitedeki çoğu insan gunubirlik ilişkiler kurma derdinde ama bu sitede de herkes üniden sonra bulmak çok zor diyor. is yerinden biri ile tanışıp mutlu bir ilişki kurarak evlenen yok mu aranızda?

1. Buradakilerin çoğunun anası erken yaşta evlendiği için bu dikte edilmiş kafalarına yıllarca. onlar da o anaların evlatları olarak okurken birini bulup işi pişiriyor çünkü tek bildikleri yol bu. iş yerinden birini bulmak tanışıp ilişkiye başlamak biraz özgüven ne istediğini bilen bir duruş ister ama buradaki ilişki anlayışı kanka naber ya dün görüldü yaptı ama yazmadı boyutunda hala. Burayı boşver sen reele bak.

27 temmuz 2022 01:12

2. Sizin zamanınız öyle bizim zamanımızda üniversitedeki ilişkilerin çoğu uzun süreliydi ve büyük bir kısmı evlendi

Ben sizin jenerasyonun erkeklerinin üniversiteden sonrada ciddi bir ilişki kurmak isteyeceğini sanmıyorum her şeye çok çabuk ve kolay ulaşmaya alışmışlar

(İki senaryoda da istisnalar hariç)

27 temmuz 2022 01:13

3. Anon2 asıl tam tersi millet üniversite döneminde hicbir şeye önem vermeyip uni bitip is sahibi olunca evlilik kafasına giriyor gibi geliyor bana. Ki ben de aşırı küçük değilim 24 yaşındayım üni 4. Sınıfa geçtim. Ama karşılaştığım insanlar beni her şeyden soğuttu ve çoğu insanın laylaylom kafasında olduğunu görüyorum

27 temmuz 2022 01:25

4. bulursun birini. kendine değer vermeyi ihmal etme yeter. her zaman en değerli benim, benim çizgilerim diyince köpek oluyor birden erkekler. diğer türlü sıradan bir kız oluyorsun onlar için

27 temmuz 2022 01:28

5. İş yerinde uygun yaş ve konumda aday sayısı üniversiteye göre çook daha düşük. Bu ihtimali oldukça azaltıyor. Diğer bir neden de işyerinde bu tarz ilişkiye girmeye cesaret etmek kolay değil. İlişki iyiye gitmezse iş ortamı da kötü etkilenir çünkü.

27 temmuz 2022 01:29

6. Köylülük ne alaka? Mesela Avrupa'da cogu insan köyünden tanıdığı liseden sevgilisiyle evlenir. Sex and the city'i azaltın. Nedeni gayet açık : üniversite sonrası üniversitedeki gibi cogunlugu bekar ve benzer geçmişten gelen, ortak noktalara sahip kişilerden oluşan ortamın ve boş vaktin olmayacak. Alternatifler : İs yerinde iliski yasarsan onun sonu büyük ihtimalle is değişikliği, is yerinde adının çıkması vs ile biter. Basına is açarsın. Bu şekilde isini kaybetmiş birkaç kişi tanıyorum. Hayat dizi değil. 2) Kurslar vs desen katılımcı sayısı belli, bir kısım zaten evli, boş zaman yine yok. 3) Sosyal medya ya da appler' deki insanlar çoğunluğun merhaba demeyeceği tipler.

27 temmuz 2022 02:02

7. İş diyorum çünkü benim ailemin yaşadığı şehirde çevrem yok. Görüştüğüm cok az arkadaşım var onlar da kiz. Anonim6 ya göre bu yaşta evde kaldım geçmişler olsun o zaman bana.

27 temmuz 2022 02:55

8. evet universiteden sonra tanismak zor. bu bir gercek. neden bunu soyleyince 18 yasinda kocaya kac, okulu siktir et hemen evlen cocuk yap demisiz gibi algiliyorsunuz? evet yas ilerledikce insanlarla tanismak zorlasiyor. hele 30lariniza geldiginizde yeni insanlarla tanissaniz bile kalici arkadaslik kurmak coook zor hale geliyor. havuz gittikce daraliyor. kariyerinizi oturttugunuzda manevi acidan da tatmin olmak isteyecek, hayati paylasacak insan arayacaksiniz. su an universitede oldugunuz ya da iş hayatinin cok basinda olup işle güçle boğuştuğunuz icin ask gundeminizde degil ama bunlar oturunca aşkı ariyorsunuz. ama isiniz daha cok sansa kalmis oluyor, sartlar degisiyor, kriterleriniz yukseliyor. ha tabii burada yazdiklarindan anladigim kadariyla ölene kadar kariyer yapip gunde 15 saat calisip surekli daha fazla para kazanip surekli pozisyonunu titleını yukseltmeye calisan, hayatta ne dostluk ne ask ne zevk arayanlar da varmis. ama siz ileride hem ask hem kariyer hayatiniz tatmin etsin istiyorsaniz simdiden etrafiniza bakinmaniz gerekiyor. birine gozunu kapatip sirtini donup tamamen diger alana odaklanmayi yanlis buluyorum, eger iki alanda da mutlu olmak istiyorsaniz.

27 temmuz 2022 02:58

9. bu arada ss universite derken universite çağından bahsediyoruz. illa üniversitedeki sınıfından birini bulmak zorunda degilsin. yani üniversite yılların ve mesleğinin ilk iki yılı filan önemli kısım. sonra hayat monotonlaşıyor, daha kısıtlı çevrelerde kalıyorsun.

27 temmuz 2022 03:00

10. Ben de sizden 2 yaş büyüğüm süslü. Üniversite bitti, ilk sene çalıştığım departmanda erkek bile yoktu. 1 tane erkek çalışıyor gerisi kadın. Ihtimaller düşük görünüyor Ama bizim kızlardan birisi 1 yılda bu adamı nikah masasına oturtup bu sene de çocuk yaptı jsjsjs. Olabilir yani neden olmasın.

Başka bir arkadaşımın da üniversite hayatı boyunca 4 yıl sevgilisi vardı. Kız mezun oldu, erkek kaldı. Üzerine arkadaşım işe de girince çocuk sürekli kavga çıkardı en sonunda ayrıldılar. Ee noldu kızın 4 senesi çöp oldu. Iki türlüsü de mümkün yani.

27 temmuz 2022 03:13