burnunuz estetik yaptıracak kadar kötü olmasa ama estetik yaptırmayacak kadar da güzel olmasa ameliyat olur muydunuz?

asimetrik görüntüsünden rahatsızım

1. BENİM BÖYLE, YAPTIRMADIM AMA BEN RAHATSIZ DEĞİLİM SÜSLÜ. BU ÇOK KİŞİSEL BİR SORUN BENCE

2 ekim 2024 13:29

2. A1 tam olarak istediğiniz görüntüye ulaştınız mı? Hekiminiz kimdi süslü

2 ekim 2024 13:31

3. burnum kendi içinde kusurlu değil, yamukluk yok kemikli görüntü yok şişkinlik yok vs

ama yüzümdeki oranı şimdikinin 2/3'ü olmalıydı. hani gülünce öne düşer, hafif üstten bakınca büyük görünür. normal durunca da yandan biraz büyük zaten. hani kimsenin bu burna ameliyat ol hemen diyeceği bir burun değil ama genel güzellik yüzdemi %70-80 düşürüyor orası kesin.

bilmiyorum anlatabildim mi, özetle bu soruyu ben de kendime çok soruyorum. kötü bir sonuçla karşılaşma riski hiç olmasa kesin olurdum. ama o riski göze alamıyorum işte. sanki olunca ne vardı sanki bak şimdi otur pişman ol diyeceğim bir senaryo başıma gelecekmiş gibi hissediyorum. halbuki çok doğal estetikli burunlar var ama garantisi var mı ki bunun.

2 ekim 2024 13:32

4. A2 ben barışamadım süslü. Fotoğraflarda bazı açılardan güzel çıkarken bazı açılarda çok kötü çıkıyorum. Poz verirken sürekli hesaplamasını yapmak istemiyorum çok yorucu

2 ekim 2024 13:32

5. @4 süslü kararsızlık konusunda sizinle aynı durumdayım. Bütçe kısmını çözsem ve güvenilir hekim bulsam olurdum sanırım.

2 ekim 2024 13:37

6. komplikasyon yaşayan çok fazla insan var özellikle kadınlar kulübü gibi platformlarda insanların gerçekten hayatı kaymış burun ameliyatından sonra. sonuç doktora bağlı olduğu kadar cilt ve anatomi yapınıza da bağlı. aynı zamanda fiziksel olduğu kadar psikolojik bir süreçten de geçiliyor ameliyat sonrası. mesela kalın deriliyseniz burnunuzun son halini alması 2 seneyi bulabiliyor. yüz çok değiştiği için eski halini özleyenler, görüntüsüne alışamayanlar, psikolojisi bozulanlar oluyor. ciddi bir araştırma ve özen gerektiren bir karar olduğunu düşünüyorum. ama sonuçta dış faktörler ne kadar kontrol edilmeye çalışılsa da çok büyük oranda şans işi. sağlık sorununuz yoksa, burnunuzda belirgin bir kusur (kırık, aşırı asimetri, eğrilik vb) ben olmayın derim.

2 ekim 2024 13:42

7. ben de bu durumdayım, biraz asimetri var, yan profilden biraz uzun bir de. ama önden bakınca çok çirkin denecek durumda olmasa da rahatsız oluyorum.

en iyi doktor da olsa ameliyat sonuçta ve riskleri var. ben ondan çekiniyorum

2 ekim 2024 13:42

8. para sıkıntısı olmayan, en iyi doktorlara giden birçok ünlü bile revizyon ameliyatı olmak zorunda kalıyor mesela. gibi gibi.

2 ekim 2024 13:43

9. ha bu arada anonim 5 e katılıyorum burun biraz hassas da bir organ. arkadaşım yıllar önce barış çakır a yaptırdı, bize göre güzel yani doğal bir burun yaptı. revizyon olmasa olur ama kendisi daha kötü olma ihtimali olmasa idi kesinlikle revizyon olacağını söylüyor. ben piyasaya çok hakim değilim ama barış çakır tutulan bir doktor, o zaman da epey para vermişti

2 ekim 2024 13:47

10. benim burnum kırık ve gerçekten yüzüme göre de büyük kalıyor. ben bile ameliyat sonrası daha kötü olabileceğinden korktuğum için çok çekimserim. doktor konusu da çok sıkıntılı mesela bazı doktorların imza burnu oluyor kim gitse onu yapıyor. yada mesela kemerli burunlar önden ince görünür genelde çünkü kemer burun silüetinde üçgenlik verir önden bakınca. yüzünüze ışık düştüğünde daha kibardır burun sırtı. o kemer alınınca dikdörtgen dümdüz bi ova oluşuyor burnun üstünde. tüm simayı, bakışları değiştiriyor. detaylara takılan biriyseniz insanı hasta eder burun ameliyatı sonrası süreç. zaten o forumlarda biraz gezerseniz ameliyat olmuş herkesten aynı şeyi cümleyi okursunuz "ufak tefek sorunlarınız varsa ameliyat olmayın"

2 ekim 2024 13:52