burun estetiği hakkında bir kaç soru :( ?

selam süslüler, daha önce de burun estetiği hakkında sormuştum ama 1 yılın sonunda ancak bütçemi ayarlayabildim bu yüzden güncel bir kaç soru soracağım. 1- devlet hastanesinde burnunu yaptıran var mı? kötü olduğunu iddia eden de var, iyi diyen de var. iyi varsa siz nereyi önerirsiniz? 2- fiyatlar ne durumda genel olarak (herkesin normalini öğrenmek isterim) 3- sonrasındaki "şiş" süreçten çok korkuyorum, uzun bir süre şiş suratla gezmek tek korkum diyebilirim. iyileşme süreci sizde nasıldı? ya da burun dolgusu daha iyi bir alternatif olabilir mi?

1. süslü benim çevremde bir kaç kişi burun estetiği yaptırdı. devlet hastanesinde olan arkadaşımın burnu gerçekten estetik görüntüden o kadar uzak ve büyük ki, muhtemelen estetik olduğuna kimseyi inandıramıyordur. çok riskli.

yakın 2 arkadaşım da ameliyat oldu, biri 2 yıl önce (link: https://www.instagram.com/drmustafademir/ drmustafademir) e yaptırmıştı. gerçekten tam istediği gibi oldu ve burun düşüklüğü nefes almada güçlük vs gibi sorunlar yaşamadı. şuan fiyatı döviz olarak veriyormuş

başka bi arkadaşım da bu mustafa demir pahalı diye (link: https://www.instagram.com/dr.ahmetbedir/ dr ahmet bedir) e ameliyat oldu yakın zamanda. ama burnu çok etli etli duruyo yandan güzel ama önden aşırı etli ve geniş. burun delikleri eşit değil. evet eski burnundan güzel ama o estetik görünüm çok da yok ilerleyen durumlarda ne olur bilmiyorum. 35 bin tl verdi fiyat olarak

dolgu yaptıran başka bi arkadaşım da var burun ucu düşüklüğünü dolguyla gideriyo hem estetikli durmuyor hem çok da güzel oluyor. çok problemli bi durumu yoksa burnunun büyüklük vs gibi bence dolgu denenebilir. büyük burunlarda dolgu burnu daha büyük gösterebiliyomuş çünkü öyle demişti

12 ekim 2023 14:42

2. süslü burnunu atar mısın belki de estetiğe ihtiyacın yoktur o parayı başka şekilde yersin sayemizde.

12 ekim 2023 14:54

3. Ben yaptıralı çok oldu. Öyle aman aman bir şişliğim morluğum olmamıştı ben de şaşırmıştım hatta. Fakat size tavsiye şişlikten utanıyorsanız maske takabilirsiniz zaten insanlar almıştı maskeye hem de tam hastalık mevsimi kimsenin dikkatini çekmez. Tabi burun telini ya çokların ya çenenize getirin. Ben olduğun dönemde yaklaşık 8 yıl önce de maske takmıştım şişlikten değil hastanede çalışıyordum hastalık kapmayayım diye ama çoğu insan da ameliyat olduğumu bile anlamamıştı maskeden dolayı.

12 ekim 2023 14:56

4. a1 süslü buraya insta atmak yasak mı bilmiyorum ama tekli görseli de hızlıresim'e falan atıp tekrar buraya linklemeye üşendim. işte ben ve (link: https://www.instagram.com/p/CucWVuPo5tB/?img_index=1 koca burnum)

önden "belki çok çok" fazla belli olmuyor ama tek profilden baya kanca modu (burnumda sanırım yamukluk da var)

yıllardır çok istiyorum ama salak kafam keşke pandemide falan yaptırsaydım cesaret edemedim.

12 ekim 2023 15:18

5. benim konuya dair bir bilgim yok, insta kullanımınızı beğendiğimi belirtip gidiyorum

12 ekim 2023 15:26

6. yaa bir arkadasima ne kadar benziyorsun ben de instagramini cok begendim soyleyip gidiyorum

12 ekim 2023 15:29

7. süslü burnun fotoğraflarda hiç sorunlu durmuyor aslında. videolarına da baktım ve estetiğe ihtiyacı olan bir burun göremedim. çok güzel bir tarzın var zaten burnun da bunun bir parçası. ama senin fikrin önemli tabiki

12 ekim 2023 15:38

8. ankarada ibni sina devlet hastanesinde oldum. kimse anlamıyor estetik olduğumu abartmıyorum. mart ayinda 20kya oldum doçent'e.

12 ekim 2023 15:39

9. güzel sözleriniz için teşekkür ederim süslüler. ama işte insan her gün aynada gördükçe bir de yılllardır isteyip içselleştirdikçe yaptırmayayım ya diyemiyor. ama işte süreç beni sürekli ertelemeye itiyor. ya bir de yıl olmuş 2023 hala açık burun ameliyatına bir alternatif çıkmaması çok saçma sjkjdds (burun dolgusundan çok şikayet gördüğüm için onu katmadım)

ayrıca asla devlet hastanesi doktorları ve özel hastane doktorlarını birbiriyle karşılaştırmadım süslüler, yanlış anlamayın. sadece ameliyat yaptıranların hep bahsettiği bir fark olduğu için size sordum.

12 ekim 2023 16:25

10. süslü çok havalı ve güzel bir kadınsın. enerjin falan muhteşem. herşeyin en güzelini ve iyisini hakediyorsun. bu halin de çok güzel ben asla bu kızın burnu büyük demezdim. gözleriniz ve saçlarınız zaten ön planda burun belli olmuyor ama bu tiple epey italyan kızlarına benzemişsiniz. laura pausini mesela. öyle bir havanız var.

12 ekim 2023 17:08